figure
Welke badkamerstijl kiest u?

Welke badkamerstijl kiest u?

Het is pas écht genieten in een badkamer die u volledig naar uw hand hebt gezet! Uw eigen badkamerstijl die is voorzien van alle gemakken. Bij Paul Roescher vindt u ontzettend veel badkamerinspiratie, zodat u altijd een badkamer in uw eigen stijl kunt samenstellen! Hou ook rekening met de laatste badkamertrends, zoals 'back to the nature' en Portugese tegels

Meer dan 20 badkamerstijlen

In de showroom van Paul Roescher vindt u meer dan 20 badkamerstijlen, verdeeld over 50 badkameropstellingen. Een showroom vol inspiratie. Bij Paul Roescher beperken we ons niet tot 20 stijlen, want een combinatie van diverse stijlen komt steeds vaker voor. Niet alleen kunnen badkamermeubelen van verschillende stijlen worden gecombineerd, ook het ontwerp van de wand- en vloertegels is een bepalend element voor de uitstraling. Hieronder vindt u een aantal badkamerstijlen om u te inspireren:

Welke badkamerstijl past bij mijn ruimte? 

Badkamers verschillen veel qua grootte. Bij Paul Roescher is er voor iedere ruimte een badkamerstijl te vinden die bij u past, want onze badkameradviseurs houden rekening met de inrichting van de badkamer. Wilt u een kleine badkamer inrichten? Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn bij het inrichten van uw badkamer! Ook voor aangepaste badkamers en wellness badkamers kunt u bij Paul Roescher terecht. U staat versteld van de mogelijkheden voor uw badkamer!

U bent van harte welkom!

Badkamer kopen? U bent van harte welkom in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen. Maak een vrijblijvende afspraak met een badkameradviseur voor deskundig advies.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit