Betaalbare keukens voor starters

Sleutel van een nieuw huis gekregen, maar is uw woning nog kaal en het spaarvarken leeg? Paul Roescher helpt u aan de ideale starterskeuken voor in uw starterswoning. Dankzij een ruim aanbod aan budget keukens zit er voor uw stijl altijd de geschikte keuken tussen.  

Voor wie is de starterskeuken?

Een starterskeuken is een eenvoudige, maar zeer praktische keuken waar alles om te koken in zit. Zelfs de goedkoopste keukens beschikken over gegarandeerde Duitse kwaliteit. Dit ziet u terug in de afwerking van de keukenkasten, de ingebouwde apparaten en de lange levensduur. Vooral vanwege het budget zijn starterskeukens de ideale oplossing in starterswoningen en studentenhuizen.

Maak een afspraak

Aan welk budget moet u denken?

Starterskeukens vallen in de prijscategorie tussen de 1.500 - 2.000 euro. Voor dit budget krijgt u een keuken met 3 apparaten. Verhoogd u dit budget naar € 5.500 dan komt u bij Paul Roescher al uit op een keuken compleet met een kookeiland en 5 apparaten.

Welke starterskeuken is geschikt?

Bij Paul Roescher heeft u ruime keuze en zijn er betaalbare keukens in alle soorten en maten te vinden. U stelt de budgetkeuken zelf samen. Er zijn verschillende stijlen te kiezen:

  • Klassieke keukens: Nostalgie stralen deze keukens uit, maar wel voorzien van moderne apparatuur. Klassieke keukens zijn meestal van hout en worden compleet in het wit uitgevoerd.

  • Landelijke keukens: Warmte en het leven op een boerderij stralen dit type keukens uit. De keukenonderdelen zijn vaak robuust van vorm, de keukenkasten van hout en voor de werkbladen worden natuurlijke materialen als graniet of composiet gebruikt.

  • Moderne keukens: Strak en minimalistisch design, waarin de modernste apparatuur verwerkt is.    

  • Tijdloze keukens: Met deze keuken zit u altijd goed.

  • Industriële keukens: Dit type keuken straalt stoerheid uit en kenmerkt zich door de verwerking van industriële elementen in het ontwerp.

  • Old wood keukens: De naam zegt het al, deze keukens zijn volledig uitgevoerd in hout.

Garantie op uw starterskeuken

De levensduur van de keuken is hierboven al even benoemd. Voor het geval dat er wat misgaat, krijgt u bij Paul Roescher altijd 5 jaar standaard kwaliteitsgarantie op de keuken zelf en veel van het apparatuur. Buiten de kwaliteitsgarantie valt de garantie op vochtbestendigheid van werkbladen en spaanplaten.

Maak een afspraak >  Bezoek onze showroom >