Een moderne badkamer: strak, trendy en tijdloos

Wilt u graag een moderne badkamer die strak, trendy en tijdloos is? Bij Paul Roescher gaan we mee met de tijd. Bij ons vindt u eindeloos veel mogelijkheden voor een moderne badkamer. Met de moderne badkamers van Paul Roescher weet u zeker dat u een strakke, trendy en tijdloze badkamer heeft. 

Bezoek onze showroom 

 

Een moderne badkamer, inspiratie en voorbeelden

Een moderne badkamer heeft strakke lijnen en beschikt over moderne sanitaire voorzieningen. Maar u kunt uw badkamer zo modern maken als u zelf wilt. Wilt u echt een strakke moderne badkamer? Zorg dan dat alles klopt. Van de badkamerinrichting, het kleurgebruik, de badkamertegels tot de accessoires. 

Bekijk hier prachtige voorbeelden van moderne badkamers en doe inspiratie op.

Moderne badkamer

 

Moderne badkamer Paul Roescher

 

Paul Roescher moderne badkamer

 

Paul Roescher moderne badkamer

 

Paul Roescher moderne badkamer

 

Paul Roescher moderne badkamer

 

Een moderne badkamer: de trend

Uw badkamer moet een plek zijn waarin u echt tot rust komt. In een stijl die past bij wie u bent. Dé trend van deze tijd is een moderne badkamer. Ook in het komende jaar zet deze trend zich voort. Er is ontzettend veel vraag naar een moderne badkamer.  

Wat kenmerkt een moderne badkamer? Voornamelijk strakke lijnen. Maar ook het kleurgebruik is bepalend voor de uitstraling van een moderne badkamer. Daarnaast dragen de sanitaire voorzieningen bij aan de uitstraling van een moderne badkamer. 

Moderne badkamer Paul Roescher

 

Paul Roescher moderne badkamer


Tegels bij een moderne badkamer

Badkamertegels maken of breken uw badkamerstijl. Laat u daarom goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van tegels. Laat de tegels naadloos aansluiten op de stijl van uw badkamer. Bij een moderne badkamer behoren moderne wand- en vloertegels. Helemaal van deze tijd zijn grootformaat, Giga&XXL tegels. Deze tegels met ongelofelijke afmetingen geven uw badkamer direct een moderne uitstraling. Het gebruik van grootformaat tegels in de badkamer neemt steeds meer toe. En dat is niet voor niets, want grootformaat tegels in de badkamer geeft uw badkamer een moderne, luxe en ruimtelijke uitstraling. 

Badkamertegels Paul Roescher

 

Badkamertegels Paul Roescher

 

Badkamertegels Paul Roescher


Een moderne badkamer: strak, trendy en tijdloos

Door de strakke lijnen, moderne badkamerinrichting en grootformaat badkamertegels krijgt u badkamer een strakke uitstraling. Als dit is wat u zoekt, dan raden wij u een moderne badkamer zeker aan. 

Daarnaast is een moderne badkamer trendy! In de huidige badkamertrends zien we de moderne badkamer steeds weer terugkomen. 

Wilt u een moderne badkamer die tijdloos is? Ook dat kan! Kies dan bijvoorbeeld voor moderne accessoires in uw badkamer of gebruik alleen moderne badkamertegels en kies voor een meer landelijke badkamerinrichting. Zo creëert u een tijdloze, moderne badkamer. 

Moderne badkamer Paul Roescher

Meer weten over een moderne badkamer?

Nergens in Nederland vindt u zo’n ruim opgezette, breed geassorteerde, complete specialist. Een bezoek aan Paul Roescher is geen bezoek aan een winkel, maar het is een echte belevenis.
We luisteren naar uw vraag en we horen wat u nodig heeft. Omdat we alle mogelijkheden kennen stemmen we die perfect af op uw wensen. 

Onze verkoop specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over uw moderne badkamer. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben raden wij u aan een vooraf een afspraak te maken. We verrassen u graag met onze Twentse gastvrijheid. De koffie staat klaar. 

 

Maak een afspraak 

 
Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit