Whirlpool: ontspan en ervaar pure wellness

Whirlpool: ontspan en ervaar pure wellness

Bubbels, golfslagfuncties of ergonomische hoofdsteunen: met een whirlpool gaat u in luxe net even een stap verder dan een gemiddelde Nederlandse badkamer. Maar de vele opties en whirlpoolsystemen kunnen ook verwarrend zijn. In plaats van te ontspannen schiet u nu misschien in de stress. Geen paniek, deze blog geeft u antwoord op de vraag: welke whirlpool past het beste in uw badkamer?

 

Het profijt van een whirlpool in uw badkamer

Een whirlpool is een aanwinst in uw badkamer. Na een harde en lange dag werken kunt u ultiem ontspannen en uw spieren verwennen. Ontspanning is voor uw gezondheid erg belangrijk; duik daarom elke dag even de whirlpool in!

Dit is de whirlpool waar u blij mee bent

De keuze en variatie aan whirlpoolsystemen is bij Paul Roescher zo gigantisch dat het begrijpelijk is dat u niet 1-2-3 slaagt in uw zoektocht. Professioneel advies van badkamerspecialisten, zoals die van Paul Roescher, blijft vaak noodzakelijk om de whirlpool te vinden die bij u en uw badkamer past. Graag delen we alvast drie gouden tips met u. Met deze tips komt u al snel dichterbij de whirlpool van uw dromen:

1: Maak vooraf een wensenlijst | Denk vooraf na over keuzes als: wil ik bubbels in mijn whirlpool of juist een golfslageffect?  Neem thuis rustig de tijd om afwegingen te maken over datgene wat u verwacht van de whirlpool. In de schowroom scheelt het overzicht van een wensenlijst enorm en komt u met de expert tot een betere keuze. 

2: Meten is weten | Cliché, maar wel de waarheid. Bezoek geen showroom voordat u de praktische zaken van uw eigen badkamer kent. Weet dus hoeveel ruimte in uw badkamer vrij is voor een whirlpool. Mocht u volledig om uw whirlpool heen willen lopen, zodat u er van alle kanten in kunt, houd dan ook rekening met die extra ruimte. Met het opnemen van de afmetingen van uw badkamer sluit u al heel veel te grote whirlpools uit en komt u dichterbij de whirlpool die voor u op maat gemaakt is. 

3: Ga met kennis van uw badkamer op pad | Ga na wat de stijl van uw badkamer is. Heeft u een klassieke badkamer, een landelijke badkamer, een moderne badkamer of een tijdloze badkamer? Elke stijl vraagt namelijk om een ander type whirlpool. Ook de kleuren die in uw badkamer verwerkt zitten, zijn belangrijk. Door de kleuren helder te hebben, weet u in de showroom wat mooi matcht en wat niet staat. Ter voorbereiding op een bezoek aan de showroom kunt u ook altijd een duidelijke foto van uw badkamer maken met uw smartphone. De badkamerspecialist van Paul Roescher kan dan kijken welke kleurstellingen hij voor uw whirlpool zou adviseren. 

Kijken en uittesten is de sleutel tot een mooie nieuwe whirlpool

Als uw wensenlijst af is, de maten opgemeten zijn en de stijl van uw badkamer helder is, komt het leukste nog: de showroom van Paul Roescher bezoeken! Alleen door het comfort ter plaatse te testen door er letterlijk in te gaan liggen (met kleren aan uiteraard) en verschillende whirlpoolmodellen te bekijken, komt u uiteindelijk uit op een passende whirlpool. Uiteraard is onze badkamerspecialist u ook in de showroom graag van dienst! 

Voor u het weet ligt u in uw nieuwe whirlpool

Uw nieuwe whirlpool wordt dankzij de eigen service van Paul Roescher snel geleverd en gemonteerd. En, dan... kan dus echt het relaxen en ontspannen beginnen. Geniet ervan!

Maak een afspraak

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit