Inspiratie voor een zwarte keuken

Inspiratie voor een zwarte keuken

Zwart is echt een trendkleur geworden in interieurs. Zeker ook in de keuken. En dan niet alleen op de vloer of aan de wand, maar ook als keuken zelf. Vindt u een zwarte keuken iets te veel van het goede? Denk dan eens aan zwarte elementen in de keuken. Lees verder en laat u inspireren.

 

Zwarte keukens in diverse stijlen

Misschien is het eerste waar u aan denkt dat een zwarte keuken alleen maar past in een moderne keuken. Maar niets is minder waar. Een zwarte keuken past bij diverse stijlen. 

Of u nu een landelijke zwarte keuken wilt, een industriële zwarte keuken of een exclusieve zwarte keuken, het kan allemaal. Een zwarte keuken is goed te combineren met allerlei keukenstijlen. 

  • Zwarte landelijke keuken: een zwarte keuken in combinatie met een houten werkblad zorgt voor een warme uitstraling. 

  • Zwarte Industriële keuken: combineer een zwarte keuken met een betonnen werkblad en uw keuken heeft gelijk een robuuste en stoere uitstraling.

  • Zwarte greeploze keuken: een greeploze keuken in zwart zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Helemaal als de keuken in hoogglans lak uitgevoerd is. 

Een zwarte keuken hoort thuis in het rijtje van meest opvallende keukentrends. 

Zwart geeft ook de mogelijkheid om uw keuken in iedere gewenste stijl en met elk gewenst materiaal te ontwerpen. 

Zwarte keuken Paul Roescher

Dit is een unieke houtlook keuken met voelbare houtstructuren. Wat de ogen zien, voelen de vingers. Een keuken die je zintuigen spreekwoordelijk prikkelt. Afgegarneerd met fraaie eiken elementen en op een XXL maat natuursteenlook vloertegel. Een staaltje van perfect evenwicht tussen design en gezelligheid. 


Zwarte keuken Paul Roescher

 

Iets te veel zwart? Kies dan voor zwarte elementen in de keuken

Niet iedereen houdt van een zwarte keuken. Een zwarte keuken moet wel bij u passen. En bij de rest van uw interieur. Vindt u een zwarte keuken iets te veel van het goede? Kijk dan eens voor zwarte elementen in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan een keukenblad in een andere kleur of materiaal, zoals een aanrechtblad van hout, in het wit of van steen. Of kies voor een afzuigkap in een andere kleur, bijvoorbeeld zilverkleurig. 

Klik hier voor een voorbeeld van een trotse klant bij Paul Roescher die heeft gekozen voor een zwarte keuken met een keukenblad in een andere kleur

En deze tevreden klant van Paul Roescher heeft gekozen voor een zilverkleurige afzuigkap die perfect past bij de zwarte keuken. 

Zwarte keuken Paul Roescher


Combineer de juiste keukenaccessoires

Als u kiest voor een zwarte keuken is het aan te raden om dan te gaan voor keukenaccessoires in lichtere kleuren. En wat denkt u van een houten snijplank? Wilt u een luxe uitstraling? Kies dan voor goudkleurige grepen en een goudkleurige kraan. Ook een hanglamp in een andere kleur kan heel mooi uitkomen. Verfraai uw zwarte keuken met een paar leuke plantjes of met kruidenplanten. 

 

Liever een zwarte tegels in uw keuken?

Zoals gezegd moet u houden van een zwarte keuken. Heeft u liever een lichte keuken met zwarte vloertegels of grijze tegels? Of kiest u voor een zwarte wand in uw keuken met zwarte wandtegels? Daarin heeft u veel keuze. De populairste tegels zijn de betonlook tegel, antraciet vloertegels en de Urban Grey tegel. De groot formaat tegels of de giga / xxl tegels in deze kleuren zijn razend populair. Het geeft uw huis een rustige, strakke uitstraling. Grote vloertegels 120 x 120 zijn veel verkocht, maar ook grote tegels 100 x 100 zijn populair. 

Zwarte vloer Paul Roescher

 

Meer weten over een zwarte keuken? 

Wilt u meer weten over een zwarte keuken of over het gebruik van zwarte wand- of vloertegels in uw keuken? Neem dan contact op met Paul Roescher. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte keuken en tegels die helemaal passen bij uw stijl. 

 

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit