Paul Roescher badkamers

Badkamers in Almelo

Badkamers in Almelo
Voor goedkope badkamers in Almelo zit u bij Paul Roescher helemaal goed. Bij ons vindt u een nieuwe badkamer voor de laagste prijs. Daarbij kunt u uitgaan dat de badkamers altijd van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij Paul Roescher vindt u Europa’s grootste keus in badkamers en kunt u alles vinden om uw droombadkamer samen te stellen.

Klassieke of moderne badkamer?
Heeft u al enig idee in welke stijl u uw nieuwe badkamer wenst? Als u fan bent van een chique uitstraling dan is een klassieke badkamer een aanrader. Houdt u van warme kleuren en een rustieke sfeer? Dan is een landelijke badkamer iets voor u. Bent u een liefhebber van strakke lijnen en vormen? Dan past een moderne badkamer bij uw smaak. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke badkamer met moderne elementen. Wat u ook wenst: wij maken voor u een uniek ontwerp, zodat u uiteindelijk een badkamer heeft waar u helemaal tevreden mee bent. Wij hebben onder andere de volgende stijlen badkamers: 

Klassieke badkamers
Landelijke badkamers
Moderne badkamers 
Tijdloze badkamers

Wat kost een badkamer?
Het kopen van een badkamer is een hele investering. Bij Paul Roescher vindt u badkamers voor ieder budget. Binnen onze Megastores vindt u de badkamers ingedeeld in drie afdelingen:

BUDGET-Trendline badkamers: prijsklasse van ongeveer €1.000,- tot €2.500,-
TOPKWALITEIT badkamer: prijsklasse ongeveer €1800,- tot €8000,
SupreMatie badkamers: prijsklasse ongeveer €8.000,- tot €20.000,

Wat uw budget ook is: bij Paul Roescher kunt u vast slagen. Daarbij kunt u bij ons uitgaan van de laagste prijs. Om dit te realiseren hanteren wij de ‘laagste-prijs-garantie’. Ziet u ergens anders een goedkopere badkamer? Dan betalen wij u het verschil terug.

Badkamers in Almelo kopen?
Breng een bezoekje aan één van onze Megastores en laat u inspireren door ons aanbod. Daarbij maakt het niet uit of u nou een grote of kleine ruimte beschikbaar heeft: bij Paul Roescher kunt u badkamers in Almelo kopen die precies voldoen aan uw eisen en wensen. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via de mail als de telefoon. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en geven u passend advies op maat.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit