Onze kastenshowroom

Kasten Almelo

Woont u in of nabij Almelo? En bent u daarom op zoek naar een kast in Almelo? Dan bent u bij Paul Roescher helemaal aan het juiste adres. Van slaapkamerkasten tot kantoorkasten en bijkeukenkasten: u vindt het hier allemaal. Al onze kasten zijn praktisch en stijlvol. Deze passen dus prima in uw huis of kantoor. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van het bestellen van een kast bij Paul Roescher? We leggen het graag aan u uit.

Inloopkasten in Almelo

Wij zijn de specialist in het maken van kasten op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse kasten voor op de slaapkamer. Heeft u altijd al gedroomd van een inloopkast in uw huis? En wilt u deze geheel naar eigen smaak? Bij Paul Roescher kunt u een inloopkast op maat laten maken. Zo maken ze de kast niet alleen erg praktisch, zodat u een hoop kleding en schoenen kwijt kunt; ook zorgen ze ervoor dat de kast geheel naar uw smaak wordt geproduceerd in uw favoriete stijl en kleur.

Kantoorkasten kopen?

Maar ook als u op zoek bent naar een kast voor op kantoor dan kunt u bij Paul Roescher terecht. Het hebben van een kast voor op kantoor is een echte aanrader. Hier kunt u al uw mappen, notitieboekjes en andere benodigdheden in opbergen, zodat u alles makkelijk terug kunt vinden. Ook een kantoorkast kunnen wij voor u op maat laten maken. Vertel ons in welke afmeting u de kast wilt en we realiseren het voor u. Wist u trouwens al dat u bij ons ook terechtkunt voor andere kantoormeubels? Neem contact met ons op en we lichten u graag voor.

Een greep uit ons assortiment kasten:

Slaapkamerkast
Kantoorkast
Bijkeukenkast
Schuifdeurkast
Draaideurkast
Inloopkast

Laat u inspireren in onze Megastores

Bent u ook op zoek naar een nieuwe kast in Almelo? Breng dan zeker eens een bezoekje aan één van onze Megastores. Hier vindt u een hoop voorbeelden, zodat u inspiratie kunt opdoen. Uiteraard kunt u zich hier ook laten adviseren door onze medewerkers. Heeft u een idee in uw hoofd? Deel dit dan met ons en we helpen u graag zodat u uiteindelijk een droomkast heeft in uw huis of op kantoor.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit