Kasten Nijverdal

De mooiste kast bij Nijverdal in de buurt, voor de scherpste prijzen, vindt u bij Paul Roescher. In de Megastores in Rijssen en Apeldoorn doet u samen met de kastenexperts inspiratie op tussen een groot aantal kasten voor in verschillende ruimtes. Wat u daar ziet is echter nog maar een klein gedeelte van wat er allemaal mogelijk is, aangezien de kasten voor u op maat gemaakt kunnen worden. Zo weet u zeker dat u de kastruimte precies zo kan inrichten en organiseren als u wenst. Of u nu op zoek bent naar een kantoor kast, een ladekast op de slaapkamer of uw bijkeuken wil inrichten: u vindt de kasten bij Paul Roescher

Kantoor kast op maat

Voor uw complete kantoorinrichting kunt u bij Paul Roescher terecht, dus zeker ook voor een kast op kantoor. Geheel op maat en in warme houtsoorten of juist in strak design. U vertelt de kastenexpert wat uw wensen zijn, geeft de afmetingen door en uw kast voor op kantoor wordt geheel naar wens gemaakt. Schuifdeuren of helemaal open? Laatjes of open vlakken? U bepaalt zelf hoe het eindresultaat eruit ziet.

Slaapkamerkasten

Ook op het gebied van slaapkamerkasten is de keuze bij Paul Roescher enorm. Van de grootste inloopkasten tot een ladekast op de slaapkamer: u vindt in het assortiment kasten in alle soorten en maten, aangezien ook deze op maat gemaakt kunnen worden. Bent u op zoek naar een hele slaapkamer set? Dat kan geregeld worden. Alleen een wandkast in de slaapkamer? U vindt hem in de showroom, net als een ladekast voor de slaapkamer.

Bijkeuken inrichten

De bijkeuken inrichten lukt uitstekend met alles wat Paul Roescher u te bieden heeft. Ook een bijkeuken kast kan op maat gemaakt worden. Handig om alle spullen die u niet dagelijks nodig heeft in op te bergen. Dat draagt bij aan een opgeruimd en netjes interieur. Dit hoeft echter niet ten koste te gaan van de opgeruimdheid in de bijkeuken. Tegenwoordig zijn er zelfs speciale kasten waarin de wasmachine, droger, stofzuiger, bezem en schoonmaakmiddelen in opgeborgen worden. U vindt deze speciale bijkeuken kast bij Paul Roescher. U bepaalt zelf hoe u de kast inricht, zeker is dat uw huishoudelijke artikelen mooi aan het zicht onttrokken zullen worden. Opgeruimd staat netjes!

Behalve alle genoemde kasten, heeft Paul Roescher nog veel meer in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld: 

Slaapkamerkast
Kantoorkast
Bijkeukenkast
Schuifdeurkast
Draaideurkast
Inloopkast

Vind uw kast in Nijverdal

Bij Paul Roescher vindt u ongetwijfeld de kast van uw dromen. U kunt uw kast precies zo inrichten als u zelf wil, doordat deze precies op maat gemaakt kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met de kastenexpert en stel uw eigen kast samen. 

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit