Kasten Rijssen

Kasten, daar heeft u er nooit genoeg van.Een kast is de ideale manier om meer opbergruimte te creëren. Daarnaast is een interieur vaak pas compleet als u er de juiste kast voor heeft gevonden. Voor kasten in Rijssen moet u bij Paul Roescher zijn. Wij bieden een ruime keuze in uitstraling, kleur en afmeting en onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te adviseren en met u mee te denken. Bekijk een selectie van ons ruime aanbod kasten op uw gemak online en vind de kast die aansluit op uw wensen.

Assortiment kasten

Bij Paul Roescher vindt u veel verschillende soorten kasten. Smaken verschillen immers, en daarnaast worden kasten voor diverse doeleinden gebruikt. Om die reden hebben we een ruime collectie kasten samengesteld. Zo heeft u altijd veel keuze en zit de perfecte kast voor uw ruimte er vast en zeker tussen. Een greep uit ons assortiment kasten:

Iedere slaapkamer heeft een slaapkamerkast nodig. Hier bergt u vaak kleding in op en andere items die u uit het zicht wilt opbergen. Paul Roescher heeft voor ieder budget een oplossing voorhanden. Zelfs als u een kast op maat (met speciale afmetingen) nodig heeft, realiseren wij dit graag voor u. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze kastenspecialist. Hij bespreekt en ontwerpt graag de kast van uw dromen. Stoort u zich aan de wasmachine in de bijkeuken of wilt u de stofzuiger uit het zicht opbergen? Neem dan eens een kijkje bij de bijkeukenkasten uit onze collectie. Ook schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten vindt u bij ons volop. Een groot voordeel is dat u bij ons nooit te veel hoeft te betalen voor uw kasten. Al onze kasten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd!

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit