Keukentrend: een bar in de keuken

Keukentrend: een bar in de keuken

Of u een grote of een kleine keuken heeft, een bar in de keuken doet het altijd goed. Deze keukentrend zien we al veel langer. Een bar in de keuken past in elke interieurstijl, of u een moderne keuken heeft, een industriële of een landelijke. Doe hier inspiratie op voor een keukenbar in uw keuken.

 

Neem contact op

Ontdek eerst uw woonstijl

Eén ding weet u zeker: in uw nieuwe keuken wilt u een keukenbar. Maar weet u eigenlijk al welke keukenstijl u mooi vindt? Hier zetten we verschillende keukenstijlen nog eens op een rij voor u:

Het mooie aan een keukenbar is dat deze in vrijwel elke keukenstijl past. Maar zorg ervoor dat de keukenbar één geheel vormt met de rest van de keuken.

Keukenstijl


Een keukenbar in een klein huis

Niet iedereen beschikt over een ruime keuken. En wellicht ook niet over een ruim budget. Als u de mogelijkheid hebt is het raadzaam om te kiezen voor een open keuken. Woonruimtes worden op deze manier samengevoegd tot één geheel en zo ontstaat een woonkeuken. U kunt dan een keukenbar gebruiken als afscheiding tussen het kook- en leefgedeelte. Uw keuken lijkt optisch niet alleen ruimtelijker, maar het maakt uw keuken ook nog eens heel gezellig.

 Keukenbar kleine keuken


Kies voor een keukenbar in een ruime keuken

Beschikt u over een ruime keuken? Benut deze ruimte goed en creëer een sfeervolle woonkeuken. Een keukenbar kan een perfect verlengstuk zijn van een kookeiland. Geniet van een glaasje wijn terwijl uw partner staat te kokkerellen. Of geniet van een heerlijk ontbijt aan de gezellige keukenbar.

Keukenbar ruime keuken


Een keukenbar: sfeer in uw keuken

Welke stijl u ook kiest en hoe ruim uw keuken is, een keukenbar is altijd een mooie toevoeging aan uw keuken. Het geeft extra sfeer en gezelligheid. Het materiaal van de keukenbar is afhankelijk van de stijl van uw keuken. Hout past bijvoorbeeld goed in een landelijke keuken, een betonlook oogt beter in een industriële keuken en in een moderne keuken staat natuursteen bijvoorbeeld weer mooier.

Keukenbar


De voordelen van een keukenbar

Nog even de voordelen van een keukenbar voor u op een rij:

  • U bespaart ruimte;

  • Het zorgt voor gezelligheid en sfeer in de keuken;

  • Praktisch: eten en drinken zijn binnen handbereik;

  • Makkelijk te plaatsen;

  • Eenvoudig schoon te houden.

Keukenbar

 

En nu nog de juiste barstoel of -kruk

Bij een gezellige keukenbar hoort natuurlijk een bijpassende barstoel of barkruk. Ze zijn in allerlei soorten en stijlen verkrijgbaar. Ga je voor een klassieke barkruk, of juist voor stoere kuipjes bekleed met mooie stof of leer? Het voordeel van een barstoel ten opzichte van een barkruk is dat barstoelen net zo lekker zitten als een gewone eetkamerstoel. Daarnaast zijn er brede en smalle barkrukken en -stoelen. En bedenk goed hoeveel er aan uw keukenbar passen.

Weet u nog niet helemaal welke keukenstijl bij u past? Neem contact op met Paul Roescher en laat u adviseren. De specialisten van Paul Roescher geven u deskundig advies op maat.

Maak een afspraak

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit