De populairste tegels van dit moment

De populariteit van tegels in huis blijft stijgen, dit komt door de ontwikkelingen die er de afgelopen jaren in de markt hebben gespeeld. Voorheen zagen vele mensen er tegenop om tegels in huis te hebben, doordat het schoonmaken van de voegen zo tijdrovend was. Hier zijn in de laatste jaren vele stappen in gezet, waardoor het benodigde onderhoud flink is afgenomen. Welk soort tegel u ook zoekt, bij Paul Roescher bent u aan het geschikte adres. Zo bieden wij de grootste tegelshowroom ter wereld aan, namelijk de WorldTegelExpo.

Keramische tegels

De meest populaire tegels zijn op dit moment keramische tegels. Keramische tegels zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden. Dit komt door de fijne eigenschappen en de zeer mooie afwerking. Ook is het door de vele stijlsoorten mogelijk om deze tegels in bijna alle badkamer of keuken stijlen te verwerken. Wat de vraag natuurlijk zeer hard laat stijgen. Wij bij Paul Roescher zijn ook zeer te spreken over keramische tegels en u vindt dan ook een zeer uitgebreid assortiment hiervan in onze megastores. Hier vindt u onder andere keramische houtlook tegels, betonlook tegels en natuursteenlook tegels.

Keramische tegels

Portugese tegels

Fan van mooie motieven en een levendige sfeer? Dan is de populaire Portugese tegel een zeer geschikte keuze. Er zijn vele mooie mogelijkheden te bedenken met deze tegels. Zo kunt u ervoor kiezen een gehele muur te bekleden of de tegels te gebruiken als detail door slechts een gedeelte hiermee te bekleden. Beide opties geven een prachtige afwerking.

Marokkaanse tegels

We blijven in Mediterraanse sferen. Een populaire tegel van dit moment is de Marokkaanse tegel waar u iedere ruimte in uw woning mee omtovert tot een romantische, sfeervolle en gezellige plek. Marokkaanse tegels zijn unieke handgemaakte tegels. Vaak worden de tegels als wandtegels gebruikt. Een van de meest bekende tegelsoort is de Zelliges. Dit zijn vaak vierkante tegeltjes van 10*10 cm met eeneffen geglazuurde kleur. Doordat deze tegels handgemaakt zijn, is geen tegel hetzelfde wat de ruimte een speelse en authentieke uitstraling geeft.

Marokkaanse Zelliges zijn een van de meest populaire tegels van dit moment

Naast de Zelliges kunt u ook de Bejmat en de Platta kennen als typisch Marokkaanse tegels. Deze tegels zijn, in tegenstelling tot de Zelliges, vaak rechthoekig én een stuk groter dan de Zelliges. Hierdoor zijn de Bejmat en de Platta tegels populairder als vloertegel.   

Mozaïek tegels

Als u van kleur houdt, is een mozaïektegel ook een uitstekende keuze. Kiest u voor mozaïek tegels dan kiest u voor tegels die uw ruimte sfeervol en kleurrijk maken. Bovendien kunt u eindeloos combineren met de verschillende kleuren waardoor u een unieke ruimte creëert die u nergens anders terug zult zien! Met name dit unieke karakter maakt de mozaïek tegel tot een van de populairste tegels van Paul Roescher. 

Binnen de categorie mozaïek kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. U kunt kiezen voor glasmozaïek, kristalmozaïek, keramiekmozaïek, riviersteenmozaïek en natuursteenmozaïek. 

Mozaïek wandtegels

Original style

We blijven op de internationale tour: Engelse tegels zijn uniek in zijn stijl. Deze Original Style tegels zijn, net als de Marokkaanse Zelliges, over het algemeen handgemaakt waardoor ze een unieke sfeer creëren in de ruimte. Paul Roescher voert de bijzondere collectie van OriginalStyle voor zowel keukens, woonvloeren als badkamers. Deze Original Style tegels zijn uniek in hun soort om de authentieke Engelse stijl te creëren.

Groot formaat tegels

Een interessante ontwikkeling die de afgelopen plaats heeft gevonden in de tegelmarkt is de opkomst van de grootformaat tegels. De afgelopen jaren zijn grote tegels steeds populairder geworden. Dit komt doordat grote tegels ruimtes groter laten lijken. De ruimtes zijn optisch groter doordat er minder tegels nodig zijn én doordat er minder voeg nodig is. Hierdoor is de afwerking veel mooier. Wij bieden daarom de grootformaat Giga&XXL tegels aan

Wij vertellen u graag meer over de mooiste grootformaat wandtegels en de nieuwe woonbeleving met grootformaat vloertegels. Kom dan langs bij de WorldTegelExpo. Bij ons heeft u altijd voldoende keuze en helpen wij u bij de zoektocht naar de perfecte tegel.

Laat u inspireren door de populairste tegels van dit moment

Wij willen u graag inspireren en nodigen u van harte uit om de afdeling Wand&Vloer tegels te komen bezoeken. Met meer dan 5.000 soorten tegels kan het niet anders dan dat u slaagt bij Paul Roescher. Kom naar een van onze megastores in Rijssen of in ApeldoornMaak een afspraak met onze tegelexperts en laat u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden op het gebied van tegels. 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit