Eigen keuken ontwerpen? Hier moet u op letten

Droomt u van een unieke keuken? Een keuken die aansluit bij al uw wensen in een stijl die helemaal bij u past? Een keuken op die maat die perfect past in uw huis? Droom niet langer verder maar ontwerp uw eigen keuken met onze 3D keukenontwerper. Probeer verschillende mogelijkheden en stel uw keuken zo samen dat hij helemaal naar uw wens is. 

 

Ontwerp uw eigen keuken

 

Uw wensen in kaart brengen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feestelijk moment! Ook wel spannend, want u wilt natuurlijk dat uw nieuwe keuken helemaal naar uw zin is. Bent u zich nog aan het oriënteren of weet u al precies wat u wilt? We beginnen met het in kaart brengen van uw wensen.  Weet u al in welke stijl u uw nieuwe keuken wilt? Er zijn verschillende keukenstijlen. We zetten ze nog even op een rij voor u:

 

  • Een klassieke keuken

Houdt u van een gezellige, warme sfeer in de keuken? Vindt u sierlijke fronten, een gietijzeren fornuis en een natuurstenen spoelbak mooi? Dan is een klassieke keuken echt iets voor u. Wilt u een klassieke keuken maar toch de nieuwste en beste keukenapparatuur? Dat kan. Bij Paul roescher koopt u een keuken met een authentieke en klassieke look, maar met de beste keukenapparatuur. 

Klassieke keuken Paul Roescher

 

  • Een landelijke keuken

Spreekt een luxe en gezellige sfeer u aan? Een landelijke keuken kan dé sfeermaker in uw huis zijn! De combinatie van kleuren en materialen, zoals hout en steen creëren een verbluffend mooie, landelijke sfeer in uw keuken.  

Landelijke keuken Paul Roescher

  

  • Een moderne keuken 

Wilt u geen fratsen maar een strak design en de nieuwste apparatuur? Houdt u van greeploze keukenkastjes en -deurtjes of hoogglans? Kies dan voor een moderne keuken

Moderne keuken Paul Roescher

 

  • Een tijdloze keuken

Met een tijdloze keuken is alles mogelijk! Als u niet van een uitgesproken klassiek, of uitgesproken moderne stijl houdt, dan is de tijdloze keuken ideaal. Tijdloze keukens zijn keukens die nooit gaan vervelen. U kunt bij Paul Roescher u eigen tijdloze keuken samenstellen, want alles is mogelijk!

Tijdloze keuken Paul Roescher

 

  • Een industriële keuken 

Gaat uw keukenhart sneller kloppen van ruw hout, gelast staal, beton en rvs? Een industriële keuken doet het geweldig in een oud fabriekspand of een loft, maar ook in woningen met een landelijk, modern of Scandinavisch interieur komen industriële keukens verrassend goed tot hun recht!

Industriële keuken Paul Roescher

 

U kunt nu beginnen met ontwerpen

Heeft u uw keukenstijl bepaald? Dan kan het ontwerpen beginnen! Bepaal de keukenopstelling en houdt u rekening met de afmetingen van uw keuken. Komt een U-keuken het beste tot zijn recht of een L-keuken, een hoekkeuken of juist een kookeiland? En waar bevinden zich de gas- en wateraansluitingen?  Ook dat is bepalend voor het ontwerpen van uw keuken. En wat is de benodigde kastruimte? Allemaal vragen om over na te denken bij het ontwerpen van uw keuken. 

 
Uw nieuwe keuken uittekenen of ontwerpen in 3D

Als al uw wensen in kaart zijn gebracht en het ontwerp is bepaald, kunnen we beginnen met het uittekenen. Of nog eenvoudiger, het ontwerpen in 3D. Hiermee krijgt u een levensecht beeld van uw toekomstige droomkeuken.
We voegen de kleur van de keuken toe, de vorm, het materiaal en de afwerking. En daarmee brengen we uw droomkeuken tot leven op papier of via de 3D ontwerper. 

Zelf keuken ontwerpen

 

Welke keukenapparatuur wilt u?

Hierbij moet u denken aan een koelkast (of vrieskast), een kookplaat, een oven, een magnetron en een vaatwasser. De keuze voor keukenapparatuur is erg belangrijk, want goede apparatuur kan een wereld van verschil maken voor uw tevredenheid. Bent u op zoek naar een passend fornuis? Bij Paul Roescher vindt u de fornuizenstraat, het grootste aanbod fornuizen van Europa. 

Hebt u eenmaal een fornuis aangeschaft, dan krijgt u ondersteuning van de kok in het werken met uw nieuwe fornuis. Hij fungeert als een 'Personal Cook Buddy'! Zo mag u onder meer deelnemen aan een kookworkshop om te leren werken met een fornuis!

Fornuizenstraat Paul Roescher

 

En nu…. genieten! 

Gefeliciteerd! Uw nieuwe keuken is een feit. Een keuken op maat, helemaal naar uw eigen smaak en wens. De montage kan beginnen. En daarna kunt u genieten van uw droomkeuken. 

Droomt u ook van een unieke keuken? Dan kunnen we alleen maar zeggen: ontwerp hem zelf! Bij Paul Roescher hebben we het specialisme in huis om uw keuken te ontwerpen die u wilt. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met hun zelf ontworpen keuken. Lees hier een reactie van een tevreden klant. 

Tevreden klant Paul Roescher

 

Lees meer reacties van tevreden klanten

 

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw keuken?

Bij Paul Roescher gaan we voor kwaliteit. En dat betekent dat we goed advies geven, goede kwaliteit leveren, luisteren naar uw vraag en vakkundige begeleiding geven. Als u zelf uw keuken wilt ontwerpen bent u daarom bij Paul Roescher aan het juiste adres. 

Daarnaast kunt u kiezen uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. Bij Paul Roescher, daar voel je je thuis. Neemt u gerust contact met ons op, of maak een afspraak.  

 

Maak een afspraak 
Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit