Al 't goede zit in uw goedkope keuken

Bij Paul Roescher beperkt de prijs u niet in de mogelijkheden om eindeloos te variëren en uit te komen op uw droomkeuken. Dat het om een goedkope keuken gaat, zegt niets over de kwaliteit. Die is altijd hoog bij Paul Roescher.

Kwaliteitsstreven in de Trendline keukens

Bij Paul Roescher komt u voor een goede en goedkope keuken uit op de Trendline. Deze keukens zijn van Duitse makelaardij en zijn al vanaf 1.500 te bestellen. Past u de keuken naar eigen smaak aan en wilt u meer apparatuur in de keukens verwerkt hebben dan zit je op prijzen tussen de 2.000 - 5.500 euro. DeTrendline keukens zijn er voor ieder huis en in elke vorm.

De keukens van Paul Roescher waarborgen hun kwaliteit doordat er 5 jaar kwaliteitsgarantie op de keukens en de apparatuur zit. De garantie vochtbestendigheid van spaanplaat werkbladen is hierop uitgezonderd.  

Hoe gaat het samenstellen in zijn werk?

Om tot uw droomkeuken te komen, die binnen je budget valt, dienen er verschillende stappen ondernomen te worden. We zetten ze voor u op een rij:

  • Stap 1: Ga na in welke stijl uw keuken uitgevoerd moet worden. Binnen de Budget-Trendline keuken zijn er: klassieke keukens, landelijke keukens, moderne keukens, tijdloze keukens, industriële keukens en old wood keukens.

  • Stap 2: Bepaal kleur, materiaal, grepen en ga de maten van uw keuken na.  

  • Stap 3: Print uw ontwerp uit en plan een afspraak in met een van onze keukenadviseurs.

  • Stap 4: Kom langs in de showroom en verkrijg professioneel advies. Bij deze afspraak zal de keukenadviseur u ook meteen voorzien van een vrijblijvende offerte. Zo weet u direct hoeveel u kwijt bent voor uw nieuwe keuken.

 

Maak een afspraak

Kant-en-klare aflevering van uw kostenbesparende keuken

Tijdens het gehele oriëntatie-, offerte- en kooptraject wordt u door Paul Roescher op de hoogte gehouden. Zo ook bij het aflevertraject. De distributie van alle keukens is in eigen beheer van Paul Roescher, waardoor u precies geïnformeerd kan worden over bijvoorbeeld het tijdstip van de levering. De datum waarop de betaalbare keuken aan u geleverd wordt vooraf met u afgestemd.

Wilt u zelf de goederen afhalen? In overleg is dit zeker goed mogelijk. De magazijnen van Paul Roescher Distributie staan in Rijssen, maar ophalen van goederen bij de megastore in Apeldoorn kan ook als u dit vooraf aangeeft.

Moeiteloos monteren voor het beste eindresultaat

Paul Roescher bezorgt aan huis. Staat de keuken bij u voor de deur dan begint het laatste klusje; de montage in uw woning. U kunt ervoor kiezen om zelf de keuken te monteren, waarbij het belangrijk te weten is dat de voormontage van de keukenkasten al gedaan is en u een gratis installatietekening meegeleverd krijgt. Deze optie is het meest kostenbesparend.

Gezien niet iedereen technisch aangelegd is, staat er bij Paul Roescher ook een vakkundig montageteam voor u klaar. De keuken wordt dan volledig voor u geïnstalleerd en u heeft gegarandeerd het beste eindresultaat.

Lees meer over de vakkundige montage van uw keuken.