Top 5 tegels voor een moderne badkamer

Tegels in een moderne badkamer; ze zijn essentieel! Een moderne badkamer heeft strakke lijnen en beschikt over moderne sanitaire voorzieningen. Bij een moderne badkamer passen moderne tegels. Kies daarom de tegels die echt bij uw badkamer en uw stijl en smaak passen. U maakt uw badkamer zo modern als u zelf wilt. Lees hier meer over de top 5 tegels voor een moderne badkamer. 

 

Bezoek onze showroom

 

Soorten badkamertegels

Paul Roescher heeft eindeloos veel badkamertegels, in allerlei stijlen, formaten, kleuren en motieven. Badkamertegels zijn sfeerbepalend. Kies daarom de juiste tegel die perfect past in uw badkamer, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw badkamer.

 

Badkamertegels Paul Roescher


Paul Roescher heeft 3 soorten badkamertegels:

 

  • Giga & XXL tegels, tegels van formaat!

Al jaren worden tegels groter en groter. Kent u tegels met een bijna ongelooflijke afmeting van 320 x 160 cm? Het bestaat!! Op dit moment zijn we beland bij de overtreffende trap van de XXL-tegel: de gigategels! Dé plek om dit soort reusachtige groot formaat tegels in levende lijve te kunnen bekijken én voordelig te kopen is op de afdeling Giga&XXL tegels in de WorldTegelExpo van Paul Roescher!

 

Giga en XXL tegels Paul Roescher

 

  • Wand- & vloertegels, onmisbaar voor de juiste sfeer.

Wand- en vloertegels zijn onmisbaar voor het creëren van de juiste sfeer in uw badkamer. Let u ook op de afmetingen van uw badkamer? Kleine tegels zijn mooi als u houdt van details. Grote tegels zijn een goede keus als u gaat voor een ruimtelijk effect. Grote wandtegels met lange strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling. Ook grote vloertegels zorgen voor een ruime uitstraling en moderne look. Paul Roescher heeft meer dan 5000 soorten wand- & vloertegels. Keus genoeg!

Badkamertegels Paul Roescher

 

Badkamertegels Paul Roescher

 

  • BUDGET tegel Cash & Carry, perfecte keus tegen een messcherpe prijs.

Heeft u niet zo’n ruim budget? Dan zijn de BUDGET tegel Cash & Carry een perfecte keus. U heeft de meest luxe, actuele designtegels tegen messcherpe prijzen. Ongetwijfeld helemaal in uw smaak en wat past bij uw moderne badkamer. 

Budget tegels Paul Roescher


TOP 5 badkamertegels

Enkele badkamertegels springen er uit. Zeker als u een moderne badkamer wilt. We zetten de mooiste tegels voor een moderne badkamer voor u op een rij.

1. Groot formaat, Giga & XXL tegels

Giga & XXL tegels zijn razend populair. Voor een ruimtelijk effect zijn deze tegels onmisbaar in uw badkamer. Voor een eigentijdse badkamer met een moderne look zijn de groot formaat tegels ideaal. Wist u dat grote tegels in de badkamer uw badkamer groter doet lijken? 

 

Giga en XXL tegels Paul Roescher

 

2. Portugese tegels

Portugese tegels zijn bij uitstek geschikt voor wanden en vloeren. Portugese tegels worden vaak in de badkamer gebruikt. De prachtige decors van deze tegels zijn een fantastische verrijking voor een baan achter de douche of een ‘vloerkleedje’ voor de wastafel. Kleed het bijvoorbeeld aan met een stoer steigerhouten krukje en de sfeer is compleet. Bij Paul Roescher weten we alles over Portugese tegels

Lees hier meer over hoe u met Portugese tegels warmte en een authentieke sfeer kunt creëren in huis. Voor een mediterrane sfeer in uw badkamer komt u al snel uit op de prachtige Portugese tegels. 

Portugese tegels Paul Roescher

 

Portugese tegels Paul Roescher

 

3. Mozaïek tegels

Mozaïektegels zijn bijzonder geschikt voor het accentueren van bepaalde wanden of vloeren. Zeker in de badkamer zijn mozaïektegels een hele mooie blikvanger. U kunt eindeloos prachtige effecten creëren in uw badkamer met mozaïektegels. Mozaïek tegels zijn er in diverse kleuren en materialen. Wilt u echt een bijzondere moderne badkamer? Kies dan voor mozaïektegels!    

Mozaiek tegels Paul Roescher

 

Mozaiek tegels Paul Roescher

 

4. Antraciet tegels

Antraciet tegels zijn helemaal in. Ze horen in de top 5 van populairste vloertegels. Zehebben een luxe uitstraling en geven een ruimtelijk effect. 

Ze zijn er in allerlei formaten, van Giga & XXL tot kleinere formaten van bijvoorbeeld 60 x 60. Antraciet tegels of grijze tegels zijn een hele mooie basis voor een moderne badkamer. 

 

Badkamertegels Paul Roescher

 

5. Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Hout in de badkamer is vaak een slecht idee, omdat hout gemakkelijk water opneemt. Houtlook tegels zijn prima te gebruiken in natte ruimtes, zoals een badkamer of een toilet. Met de tegels is het mogelijk om een houtlook in uw badkamer te creëren. Dit kunt u bijvoorbeeld combineren met een betonlook voor een prachtig resultaat. Combineer met strakke badmeubels voor een moderne badkamer

 

Houtlook tegels Paul Roescher

 

U voelt zich thuis bij Paul Roescher

Als u de perfecte tegels voor uw moderne badkamer wilt, dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. We kennen alle mogelijkheden en we stemmen die perfect af op uw wensen. Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel neemt u mee naar huis. 

Meer weten over tegels in uw moderne badkamer?

Wilt u meer weten over de mooiste tegels voor uw moderne badkamer? In onze WorldTegelExpo, de grootste tegelshowroom ter wereld, vindt u ongetwijfeld de tegel die perfect past bij uw moderne badkamer. Bezoek onze showroom voor een gezellig dagje Paul Roescher. We staan voor u klaar met wat lekkers. 

 

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Men stond ons vriendelijk te woord en nam uitgebreid de tijd. Tussendoor kregen we zelfs nog eten van de kok."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit