Laminaat Zutphen

Woont u in Zutphen en zit u midden in een verbouwing? Of bent u gewoon toe aan nieuw laminaat? Onze Megastore in Apeldoorn ligt op een klein half uurtje rijden van Zutphen. Onze medewerkers geven u graag advies over het laminaat dat het beste bij u past.

De voordelen van Paul Roescher

Het grote voordeel van Paul Roescher is dat wij in staat zijn om grootschalig in te kopen en hierdoor kwaliteit en service kunnen aanbieden tegen de laagste prijs. Daarnaast kunt u van een bezoekje aan één van onze Megastores een gezellig dagje uit maken. In onze prachtige restaurants kunt u voor, na of tijdens het winkelen even tot rust komen en genieten van de huisgemaakte hapjes die worden geserveerd.

Een afspraak maken

Bent u woonachtig in Zutphen en wilt u zich goed laten informeren over laminaat? Wilt u in onze showroom goed worden geholpen en niet voor teleurstellingen komen te staan? Wij raden u aan om een afspraak te maken. De afspraak is geheel vrijblijvend en u bent tot niets verplicht. Natuurlijk kunt u ook op elk moment van de dag even binnenlopen.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit