figure

Badkamer inrichten

U wilt uw badkamer inrichten? Inspiratie om uw badkamer in te richten vindt u op PaulRoescher.nl. Bij Paul Roescher hebben we allerlei soorten badkamers voor ieder budget.

Wanneer u uw badkamer gaat inrichten, houdt dan rekening met uw eigen wensen. Stel, u en uw gezinsleden gaan vrijwel nooit in bad, dan is het onzin om een bad te plaatsen. Kies dan voor een ruime inloopdouche met een grote Amerikaanse douchekop. Heeft u een groot gezin? Dan is het wellicht verstandig om een dubbele wasbak in uw badkamer te installeren. Hiermee voorkomt u opstoppingen en ruzies tijdens het tanden poetsen. Gaat u regelmatig naar een sauna? Als u een grote badkamer heeft, dan is het heerlijk om een privésauna te hebben.

Is uw badkamer slechts een paar vierkante meter groot? Paul Roescher introduceert de compactline. Op een oppervlak van vier vierkante meter slaagt Paul Roescher erin om een bad, douche, wc en badmeubel te plaatsen.

Wilt u een mooie badkamer voor een lage prijs? De budget Trendline-badkamers zijn binnen 48 uur leverbaar en hebben een moderne uitstraling. U heeft al een budgetbadkamer voor 1.461 euro (exclusief tegels).

Paul Roescher levert ook luxe badkamers met stoomcabines, whirlpools en sauna's. Kom naar één van onze megastores in Apeldoorn en Rijssen en laat u verbazen door de tientallen luxe badkamers in onze showroom. Maak vrijblijvend een afspraak met een badkameradviseur en hij of zij zal samen met u op zoek gaan naar de geschikte badkamer voor u!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit