Belgisch hardsteen of keramische look-a-like?

Belgisch hardsteen is een prachtige steensoort die vaak als vloertegel wordt gebruikt. Toch hebben Belgisch hardsteen tegels ook een aantal belangrijke nadelen. Gelukkig bestaat er een schitterend alternatief in de vorm van een levensechte keramische look-a-like Belgisch hardsteen tegel!

Wat is er zo bijzonder aan Belgisch hardsteen tegels?

In Belgisch hardsteen tegels ziet u veel kleine fossiele en skeletten van zeediertjes die jaren geleden zijn gestorven. Met een Belgisch hardstenen vloer haalt u dus de geschiedenis in huis. Er kleven echter ook nadelen aan een vloer van Belgisch hardsteen. Ten eerste is het gesteente niet krasbestendig, waardoor er al snel gebruikerssporen te zien zijn op de vloer. Daarnaast kost Belgisch hardsteen gemiddeld al snel zo'n 150 euro per vierkante meter. Voor een woonkamer met een oppervlak van 60 vierkante meter betaal je dan dus al snel 10.000 euro, exclusief leggen.

Belgisch hardsteen

Wat is het alternatief voor Belgisch hardsteen tegels?

Wilt u wel de lusten, maar niet de lasten van Belgisch hardsteen? Dan is er goed nieuws! Paul Roescher biedt namelijk een keramische variant van Belgisch hardsteen aan. Deze keramische tegel heeft een levensechte uitstraling en lijkt als twee druppels water op echt Belgisch hardsteen! Het patroon van deze tegels is uniek, waardoor geen enkele tegel hetzelfde is. Deze keramische tegels zijn drie keer zo goedkoop als echt Belgisch hardsteen en daarnaast bieden ze nog diverse andere voordelen ten opzichte van echte Belgisch hardsteen tegels. Zo is een keramische tegel onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk, krasbestendig, vlekbestendig en stootbestendig.

Keramische Belgisch hardsteen tegels in Europa's grootste showroom

Overweegt u om Belgisch hardsteen te kopen? Bij Paul Roescher kunt u keramisch Belgisch hardsteen met eigen ogen bewonderen in Europa's grootste tegelshowroom in Rijssen. Keramische Belgisch hardsteen tegels van Paul Roescher zijn van topkwaliteit en bovendien zeer slijtvast. Ter illustratie: de keramische Belgisch hardsteen tegels die u bij Paul Roescher vindt, worden ook toegepast in beursgebouwen waar ze zeer intensief worden belast. Het keramisch Belgisch hardsteen is bij Paul Roescher verkrijgbaar in diverse varianten (gerond, gekalibreerd en getrommeld) en afmetingen (van 10 x 10 tot maar liefst 320 x 160 cm en diverse tussenliggende maten).

Keramisch Belgisch hardsteen bestellen of meer weten?

Wilt u graag keramisch Belgisch hardsteen bestellen of wilt u meer informatie over keramisch Belgisch hardsteen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze tegeladviseur; hij helpt u graag!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Keramisch parket woonkamer

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit