figure

Keuken kopen in Almelo?

Bent u op zoek naar een keukenspeciaalzaak in Almelo? Dan bent u bij Paul Roescher aan het goede adres. Binnen een kwartiertje staat u vanuit Almelo in de showroom van Paul Roescher om uw droomkeuken uit te zoeken.

Keukens Paul Roescher in Almelo

Waarom kies ik voor Paul Roescher?

Paul Roescher heeft zeker 45 jaar ervaring in de keukenbranche. Door ons lange bestaan hebben we goede contacten met leveranciers. Hierdoor kopen we goede kwaliteit keukens tegen lage prijzen in. U profiteert bij ons altijd van voordeel. Wij werken niet met 35% korting of gratis montage. Bij ons krijgt u direct een vaste, lage prijs. Dit is uniek in de keukenwereld.

Een groot voordeel is dat Paul Roescher alles onder één dak heeft. Bent u naast uw keuken op zoek naar een nieuwe vloer? Of overweegt u om uw badkamer opnieuw in te richten? Kijk rond in één van onze showrooms in Rijssen en Apeldoorn. Door naast een keuken een badkamer, vloer, schuifdeurkast of haard te kopen, profiteert u van combivoordeel.

Een derde reden om voor Paul Roescher te gaan is de locatie. Vanuit Almelo is het minder dan vijftien minuten rijden naar Rijssen. U hoeft dus niet helemaal naar de Randstad te reizen om topkwaliteit keukens te zien. Met honderden keukens is Paul Roescher Europa’s grootste keus als het gaat om keukens en badkamers.

Uw kinderen kunnen ook genieten bij Paul Roescher, voor de kleintjes is namelijk genoeg te doen zoals tafelvoetbal, sjoelen, lego etc. Wij hebben ook een minikeuken gemaakt voor kinderen, waar zij zelf kunnen kokkerelen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van onze showroom.

Keukens bij Paul Roescher

Als u in Almelo of omgeving komt, staat u zo in de showroom vol met keukens van Paul Roescher. Paul Roescher biedt verschillende keukenlijnen aan, enkele voorbeelden zijn: Oakline keukens, SupreMatie Keukens, Engelse keukens en meer! Kom vanuit Almelo uw keuken uitzoeken bij Paul Roescher!

Een andere bekende keukenlijn is de BUDGET-Trendline keukens. Op www.mijnbudgetkeuken.nl kunt u zelf deze betaalbare keuken samenstellen. Voeg elementen toe aan uw keuken en de budgetteller houdt bij op welke prijs u uitkomt.

Houten keuken Paul Roescher Almelo

Kies voor Paul Roescher!

Bent u geïnteresseerd in een keuken van Paul Roescher? Maar wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zien wij u binnenkort in de showroom om uw nieuwe keuken te kopen?

 

maak een afspraak >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

72% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit