Keukens Apeldoorn

Wilt u een keuken kopen in de omgeving van Apeldoorn? Aan de Vlijtseweg vindt u Paul Roescher, de nummer 1 in keukens en badkamers! Met meer dan 50 keukenopstellingen kunt u genoeg inspiratie opdoen. Laat u verrassen door tientallen keukenstijlen. De keukenbrochures liggen voor u klaar en onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord. U bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn!

Online Keukenshowroom

Waarom kies ik voor Paul Roescher?

Paul Roescher heeft in Apeldoorn een eigen megastore met tientallen opstellingen van keukens. Daarnaast vindt u ook tientallen opstellingen met badkamers, tegels, vloeren en schuifdeurkasten. Samen met de vestiging in Rijssen heeft Paul Roescher de grootste keukenzaken van Europa. Ruim 17.500 m2 showroom!

Het maakt niet uit wat uw budget is. Paul Roescher heeft al een complete keuken met vijf keukenapparaten voor de lage prijs van 1.500 euro. Voor circa 4.000 euro kunnen wij vrijwel iedere soort keuken leveren. Denk aan een oudhollandse keuken, een moderne hoogglans keuken of een trendy keuken met bar. Heeft u een budget hoger dan 10.000 euro? Dan kunt u kiezen uit onze hogere segment keukens. De SupreMatie keukens zijn luxe opgezet en hebben een perfecte afwerking.

Voor iedereen een keuken

Bij Paul Roescher in Apeldoorn vindt u gegarandeerd een keuken die bij u past, ook binnen uw budget. Luxe hoeft niet duur te zijn, komt het zelf ervaren. Bij Paul Roescher hanteren we drie prijsklasses, namelijk:

  • Trendline keukens: zeer aantrekkelijk geprijsde keukens van goede kwaliteit, vanaf € 1.500,-
  • TOPKWALITEIT keukens: onbetwist de grootste keus, variërend in prijs van ongeveer € 5.000,- tot € 20.000,-
  • Suprematie keukens: ultieme luxe en exclusieve topkeukens vanaf circa € 20.000,-

Paul Roescher heeft zoveel keus, u kunt het bijna niet geloven. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Of maak een afspraak met een keukenadviseur voor gratis advies.

Dagje uit naar Paul Roescher

Een keuken uitzoeken bij Paul Roescher is leuk! U kunt op uw gemak rondlopen door onze showroom, inspiratie opdoen, brochures verzamelen en als het nodig is staan onze enthousiaste keukenadviseurs voor u klaar. Daarnaast heeft Paul Roescher een eigen restaurant waar u onder het genot van warme koffie of thee en versgebakken appeltaart uw bevindingen kunt bespreken. Een keuken kopen in Apeldoorn? Dat kan bij Paul Roescher.

Maak direct een afspraak in onze showroom in Apeldoorn, de koffie met gebak staat klaar!
U vindt Paul Roescher in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 196 op industriegebied De Vlijt.

Maak een afspraak > 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht