Keuken kopen in Enschede?

Bent u op zoek naar uw droomkeuken in de omgeving van Enschede? Kom een keertje naar Paul Roescher en laat u inspireren door de prachtige keukens. Paul Roescher heeft meer dan 50 keukenopstellingen om u te inspireren. U vindt gegarandeerd een keukenstijl die bij u past. Vervolgens kunt u uw keuken samenstellen op basis van uw wensen. Vanuit Enschede staat u binnen 30 minuten in onze keukenshowroom in Rijssen.

Online Keukenshowroom

Waarom Paul Roescher?

Paul Roescher staat bekend om zijn meer dan 50 jaar aan ervaring. Wij kopen dan ook in grote aantallen kwalitatief goede keukens in. Dit resulteert in een lage prijs voor u. Bent u nog een oriënterende klant of weet u al wat u wilt? Onze adviseurs helpen u graag. Wilt u met één van onze adviseurs praten? Maak dan snel een afspraak!

Wat kost een keuken?

Woont u in de omgeving van Enschede en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u binnen een half uurtje in onze showroom in Rijssen. Laat u inspireren door onze verschillende keukenstijlen. Enkele voorbeelden zijn: klassieke keukens, moderne keukens en landelijke keukens.

Alle keukenstijlen zijn verkrijgbaar is drie verschillende prijsklasses. Bij Paul Roescher vindt u daarom altijd een keuken die past binnen uw budget. U heeft de keuze uit de volgende prijsklasses:

  • Trendline keukens: zeer aantrekkelijk geprijsde Duitse kwaliteitkeukens vanaf € 1.500,-
  • TOPKWALITEIT keukens: onbetwist de grootste keus, variërend in prijs van ongeveer € 5.000,- tot € 20.000,-
  • SupreMatie keukens: ultieme luxe en exclusieve topkeukens vanaf circa € 20.000,-

Contact met Paul Roescher

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomkeuken. Dit doen wij ook voor u in Hengelo, Almelo, Barneveld, Zutphen en Deventer! Paul Roescher verwelkomt u graag met een bakje koffie of thee en een stukje vers gebakken appeltaart. Een keuken kopen in Enschede? Dat kan bij Paul Roescher. U bent van harte welkom!

Maak een afspraak > 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit