Kranen voor in de keuken

Inspiratie voor een nieuwe keuken is nooit meer dan een meter bij u vandaan als u in de showroom van Paul Roescher komt. In de grootste showroom van Europa vindt u alles op het gebied van keukens. Van inspiratie op het gebied van diverse keukenstijlen tot inspiratie op het gebied van de keukeninrichting. Overal om u heen ziet u keukenapparatuur en de mooiste kranen voor uw nieuwe keuken. Dit uiteraard volgens de laatste trends in keukenland.

Diverse soorten kranen

De ontwikkelingen op het gebied van kranen gaan hard. Zo had iedereen tot voor kort een gewone kraan, maar werd een aantal jaar geleden de kokendwaterkraan geïntroduceerd. Hiermee wordt in enkele seconden een kop thee gezet. Nu is er zelfs een 4-in-1 kokendwaterkraan op de markt. Koud, warm, kokend én gefilterd water komt allemaal uit dezelfde kraan. Dat is pas een aanwinst voor de keuken!

 

De nieuwste techniek voor de kranen

De trends op het gebied van kranen blijven zich maar ontwikkelen. Zo zijn er naast de eerder genoemde kranen ook bijvoorbeeld intelligente kranen of verlichte kranen. De intelligente kraan is "handsfree" en gaat aan wanneer er handen onder de kraan worden gehouden. Zo blijft de kraan vrij van water en zeepresten. De verlichte kraan geeft kleur aan het water. Blauw betekent dat het water koud is en wanneer de straal rood is, is het water dus warm. 

Voor welk van onze kranen kiest u?

Bij Paul Roescher vindt u keukens en kranen van topkwaliteit. U bent van harte welkom in onze showroom om de keukens, keukenapparatuur en kranen met eigen ogen te komen bewonderen. Eén van onze specialisten gaat graag met u in gesprek om u te adviseren over kranen en toebehoren. Heeft u vooraf al vragen, dan kunt u contact opnemen met Annetta. Zij informeert u graag uitgebreid over onze kranen.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit