Een natuurstenen waskom: de voor- en nadelen

Een natuurstenen waskom als blikvanger

De wastafel is een blikvanger. Dat komt omdat de wastafel veel gebruikt wordt en daarom vaak ook een prominente plek in de badkamer heeft. Wastafels zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig zie je ook veel opzetkommen. Deze kommen worden bovenop de wastafel geplaatst waardoor de waskom nog beter zichtbaar is. En wat is er dan mooier dan een natuurstenen waskom?

We zien ze steeds vaker in sanitaire ruimtes: de natuurstenen wasbak of waskom. Het gebruik van natuursteen geeft uw badkamer een luxe uitstraling en zorgt voor22 j een heleboel complimentjes van familie en vrieden. Paul Roescher is expert op het gebied van het toepassen van natuursteen in de badkamer. Daarom zetten wij graag de voor- en nadelen voor u op een rij.

Voordelen van natuursteen

+ Unieke uitstraling: ieder stuk steen is anders.
+ Stevig en duurzaam.
+ Beschadigingen zie je nauwelijks in het ruwe materiaal.

Wastafel met waskom Paul Roescher

 

Nadelen van natuursteen

- Kan niet tegen bijtende materialen
- Een spoelbak heeft altijd haakse randen, waar veel vuil achter blijft zitten. Dit vuil kan op den duur gaan stinken. Kies daarom voor een ronde waskom.

Ook natuursteen in de badkamer?

Alles heeft zo zijn voor- en nadelen. Als u echt voor iets unieks wilt gaan dan is natuursteen in de badkamer een fantastische keuze. Het mooie van natuursteen is dat het nooit gaat vervelen en dat het prachtig is om te zien. In onze showroom hebben we voorbeelden van natuursteen in de badkamer. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Of u maakt direct online een afspraak met een badkameradviseur voor een vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit