Retro keukens

Zoals de stijl al doet verklappen, heeft de retro keuken haar herintrede gemaakt in het Nederlandse huishouden. Steeds vaker kiezen klanten ervoor een modern huis te voorzien van een retro keuken. Het vintage uiterlijk uit zich zowel in de vormgeving als het kleurgebruik. Karakteristieke ronde vormen, vrolijke kleuren en dat in combinatie met de nieuwste technologie. Dat is waar een retro keuken van Paul Roescher voor staat.

Bezoek onze showroom

Retro keuken in een Engelse stijl

De perfecte retro keuken

Een retro keuken is zo samen te stellen dat het voor ieder huishouden geschikt is. Bent u benieuwd hoe uw moderne huis te combineren is met een retro keuken? Kom dan langs in onze showroom en stel al uw vragen aan één van onze medewerkers. U kunt uw retro keuken zo samenstellen dat het perfect aan uw wensen voldoet.

Vintage elementen in de retro keuken

Vindt u een retro keuken in een felle kleur iets te heftig? Dan kunt u ervoor kiezen om bepaalde vintage elementen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een achterwand met een foto van vroeger of een oude artiest, een Amerikaanse rode koelkast en/of oude potjes, pannetjes, pollepels, etc. U maakt het zo vintage en retro als u zelf wilt.

Oog voor detail

Een retro keuken die toch modern en eigentijds oogt? Het is helemaal aan u hoe uw keuken eruit komt te zien. Voeg bijvoorbeeld moderne chromen grepen toe of geef het geheel een strakke finishing touch door de toevoeging van een strakke kraan. Uw jaren '70 keuken krijgt door deze details misschien net dat aanzicht dat nog beter past bij de rest van uw huis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden binnen ons assortiment retro keukens? Maak een afspraak en kom gezellig langs in onze showroom en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden!

Retro keuken met klassieke en vintage elementen

Wilt u meer weten over retro keukens bij Paul Roescher?

Kom gerust langs in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Laat u verrassen door onze Twentse gastvrijheid! Een retro keuken kopen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van uw droomkeuken!

maak een afspraak > 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit