Gekleurde keukens

De kleur van uw keuken bepaalt grotendeels de uitstraling. Het kiezen van de juist kleur is belangrijk, want de kleur van een keuken verandert u niet dagelijks, maar staat vaak vast voor minstens tien jaar. Kiest u een trendykleur? Of gaat u toch liever voor één van de basis kleuren? Gekleurde keukens zijn in opmars en er zijn volop mogelijkheden. Laat u inspireren!

Witte keukens

Een zeer populaire kleur voor u keuken is wit. Wit staat voor strak en modern en is perfect te combineren met diverse andere kleuren. Neem bijvoorbeeld een hoogglans witte keuken met een mooi afgewerkt houten keukenblad óf een witte keuken met chrome handvaten, moderne apparatuur en een zwart granieten aanrechtblad. Witte keukens zijn eindeloos te combineren en is de meest gekozen kleur in de categorie gekleurde keukens. Kom naar onze showroom en laat u inspireren.

Bezoek onze showroom

Witte keuken

Zwarte keukens

De combinatie van zwart en wit is een veel gekozen combinatie. Waarom? Zwart en wit geven veel contrast en kunnen door de juiste combinatie veel ruimte en licht creëren. Het is maar net welke onderdelen u van uw keuken wilt uitlichten. Zo kunnen zwarte keukendeurtjes juist heel veel contrast geven op een witte muur, terwijl witte keukenkasten er weer heel erg kunnen uitspringen tegen een zwarte achterwand. Wilt u meer inspiratie voor een zwarte keuken?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zwarte, maar klassieke keuken? Kom dan naar één van onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen.

Grijze keukens

Grijs is een veelgebruikte en tijdloze kleur en perfect te combineren met een felle kleur zoals rood of geel. Grijs straalt rust uit, maar heeft tegelijkertijd ook iets spannends of juist iets romantisch, het is maar net hoe u het combineert. Het grote voordeel van grijs is dat het nooit gaat vervelen. Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien met grijs. U bent van harte welkom in onze showroom.

Blauwe keukens

Bekende blauwtinten zijn ‘Navy blue’, ‘Midnight blue’ en ‘Arctic blue’ en worden veelal gebruikt als kleur voor keukenkastjes. In keukenland staan de blauwtinten ook wel bekend als grijsblauw of blauwgrijs en wordt onder andere gebruikt in Franse keukens. Blauwe keukens zijn perfect te combineren met (steiger)houten kleuren en diverse grijstinten en creëren ruimte en rust. Met een blauwe keuken kunt u een landelijke uitstraling creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Blauwe keuken

Rode, groene, gele, roze en paarse keukens

Heeft u een uitgesproken smaak en wilt u dit laten terugkomen in de kleuren van uw keuken? Dan is een gekleurde keuken echt iets voor u. Groen, geel, rood, roze en paars zijn geen alledaagse keukenkleuren maar zijn wel kleuren met een uitgesproken smaak. Misschien denkt u dat genoemde kleuren heftig zijn, maar rood, groen en geel zijn perfecte kleuren om te combineren met zwart, wit en grijs. Zo heeft de combinatie rood met zwart een robuuste uitstraling en heeft het een romantisch tintje. In tegenstelling tot de kleurencombinatie geel en grijs, want met deze kleurencombinatie creëert u een echte nostalgische sfeer. Paars en zachtroze kleuren zijn hip, deze vrolijke kleuren geven uw keuken een moderne uitstraling. De combinaties zijn eindeloos, laat u inspireren in onze showroom! Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze, maak een afspraak voor een uitgebreid advies.

Rode keuken

Kom langs in onze showroom!

Onze megastores in Apeldoorn en Rijssen zijn onbetwist de grootste van Europa. Laat u inspireren met meer dan 400 opstellingen in keuken, bad, vloer en haard. Van budget tot exclusief en goedkoper dan daar dan ook. U bent verzekerd van een ruim assortiment gekleurde keukens. Bij Paul Roescher beleefd u een gezellig dagje uit! Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een advies op maat!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit