Zwarte keuken: trend alert

Zwarte keukens, we zien ze steeds vaker. Met recht kunnen we spreken over een trendalert. Een zwarte keuken zorgt voor een knusse, warme sfeer. Anderzijds kan een zwarte keuken ook heel goed in een modern interieur. De mogelijkheden voor een zwarte keuken zijn veelzijdig. Bent u benieuwd of een zwarte keuken bij u past? Lees verder en doe inspiratie op.

 

Welkom in onze showroom

 

Zwarte keuken Paul Roescher

De keuken hierboven is een unieke houtlook keuken met voelbare houtstructuur. Wat de ogen zien, voelen de vingers. Een keuken die je zintuigen spreekwoordelijk prikkelt. Afgegarneerd met fraaie eiken elementen en op een XXL maat natuursteenlook vloertegel. Een staaltje van perfect evenwicht tussen design en gezelligheid.

 

Een zwarte keuken in verschillende stijlen

Wist u dat een zwarte keuken heel mooi staat in een modern interieur, maar ook in een industrieel interieur of juist een landelijk interieur? Alvorens u kiest voor een keuken is het raadzaam om eerst uw keukenstijl te bepalen. Houdt u meer van een strak design of liever van warm en sfeervol? Het kan allemaal met een zwarte keuken. 

 

Lees hier meer inspiratie voor een zwarte keuken

 

Zwarte keuken Paul Roescher

 

Zwarte keuken Paul Roescher

 

Zwarte onderdelen in uw keuken

Wellicht vindt u een compleet zwarte keuken iets te veel zwart voor het goede. Gekleurde keukens zijn prachtig, maar soms kan veel van één kleur net iets té veel zijn. 

Wilt u toch zwart in de keuken? Gebruik dan zwarte onderdelen in uw keuken zoals zwarte keukenkastjes, een zwart aanrechtblad, een zwarte afzuigkap of zwarte keukentegels

 

 • Zwarte wandtegels
  Zwarte wandtegels kunnen prachtig zijn in uw keuken. Zeker als uw keuken licht en ruim is kunnen zwarte wandtegels een mooi effect creëren. Het geeft uw keuken een luxe uitstraling. Wilt u een grijstint op uw keukenwand? Denk dan eens aan betonstucco, een prachtig alternatief voor een tegelwand. Betonstucco heeft een steenachtige uitstraling en is uiteraard waterbestendig.

Paul Roescher keuken zwarte wand

 

 • Zwarte vloertegels
  Vloertegels zijn er in alle soorten en maten die u kunt bedenken. Ook in zwart- of grijstinten. Wist u dat zwarte vloertegels of antraciet vloertegels beschikbaar zijn in allerlei formaten? Variërend van 60 x 60 cm tot groot formaat of Gigategels. Wilt u nog een maatje groter? Dan hebben wij XXL tegels beschikbaar. Grootformaat tegels zijn een prachtige aanvulling op uw interieur. Lees hier alles over grootformaat tegels.

 • Zwarte keukenkastjes
  Zwarte keukenkastjes staan geweldig tegen een witte muur. Maar ook tegen een grijze muur of een muur van betonstucco. Het hangt maar net af welke stijl u mooi vindt. Wilt u een keuken die helemaal in uw eigen smaak en stijl is? Ontwerp uw keuken zelf! Een eigen keuken ontwerpen is erg leuk, omdat u alles zelf kunt uitkiezen.

Zwarte keuken Paul Roescher

 

 • Een zwart aanrechtblad
  U ziet het wellicht regelmatig bij anderen in hun keuken, een zwart keukenblad. Een zwart keukenblad is een prachtige eyecatcher in uw keuken. Een zwart keukenwerkblad is er in verschillende materialen, zoals graniet, composiet en beton. Weet u welk keukenblad het beste past in uw keuken?

 

Welk keukenwerkblad past bij u?  

 

 • Een zwarte afzuigkap
  Afzuigkappen zijn er eveneens in alle soorten en maten. Een zwarte afzuigkap heeft een prachtige uitstraling in zowel een moderne keuken als in een landelijke keuken. Een afzuigkap is namelijk erg afhankelijk van uw keuken en van uw persoonlijke stijl. Wilt u meer weten over verschillende typen afzuigkappen

 • Een zwart fornuis
  In de fornuizenstraat bij Paul Roescher vindt u alle soorten en kleuren fornuizen die u maar kunt bedenken. Voor elke keuken is er een passend fornuis. Een zwart fornuis staat fantastisch in een zwarte keuken. 

 

Paul Roescher landelijke keuken

 

Combineer met de juiste accessoires

Heeft u gekozen voor een zwarte keuken? Combineer dan met keukenaccessoires in lichtere kleuren. Als u een luxe uitstraling wilt, kies dan bijvoorbeeld voor goudkleurige grepen en een goudkleurige kraan. 

Ook verlichting bepaalt voor een gedeelte de sfeer en stijl in uw keuken. In een zwarte keuken staat een industriële, robuuste lamp bijvoorbeeld erg mooi. Maar het kan ook een heel mooi effect geven als u een hanglamp in een heel andere kleur kiest. Verfraai daarnaast uw zwarte keuken met mooie accessoires zoals een houten snijplank, mooie plantjes of kruidenplantjes. 

 

Voel je thuis bij Paul Roescher

Wilt u een keuken die aansluit op al uw wensen? In een stijl die past bij wie u bent? In een huis waar u zich thuis voelt? Bij Paul Roescher kies je voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. en dat gevoel neem je mee naar huis. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over een zwarte keuken? Bij Paul Roescher kennen we alle mogelijkheden en we stemmen die perfect af op uw wensen. We luisteren naar uw vraag, maar we horen wat u nodig hebt. U bent van harte welkom in onze showroom. Neemt gerust contact met ons op. 

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

 

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit