Stoere badkamer: 9 inspirerende voorbeelden

In een stoere badkamer worden spannende elementen gecombineerd, zoals steigerhout, oude steentjes en beton. Paul Roescher laat inspirerende voorbeelden zien van stoere badkamers.

Een stoere badkamer bevat mooie, grove materialen. Er moet sprake zijn van contrasten. Denk bijvoorbeeld aan een oude muur met baksteentjes met een betonnen badkamermeubel. Of: een muur met beton ciré met daarvoor een steigerhouten badkamermeubel met witte kommetjes.

Bent u iemand die houdt van vrolijke kleuren en vindt u een standaard stoere badkamer vaak nogal somber? Uiteraard kunt u werken met fraaie accessoires, maar houd er wel rekening mee dat de grove materialen hierdoor wel hun eenvoud verliezen en dat de ruimte al gauw ‘landelijk’ wordt.

Bekijk hieronder voorbeelden van stoere badkamers. Maak een afspraak in de showroom van Paul Roescher of kom langs om nog meer stoere badkamers te bewonderen.

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit