Tegels en vloeren

Maak kennis met de grootste vloeren- en tegelshowroom van Nederland! Bij Paul Roescher vindt u gegarandeerd de tegels of vloer van uw dromen. Twijfelt u voor uw nieuwe vloer tussen een tegelvloer, een laminaatvloer, een pvc-vloer of overweegt u zelfs een houten vloer? Zoekt u daarnaast ook nog iets voor aan de wand, voor in de badkamer bijvoorbeeld? Bij Paul Roescher vindt u al deze opties onder één dak, lager in prijs dan waar ook! Breng een bezoek aan één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen, welke onbetwist de grootste van Europa zijn. De showroom in Rijssen is zelfs recent uitgebreid met de WorldTegelExpo - de grootste tegelshowroom ter wereld!

Meer dan 6.000 soorten tegels

Meer dan 6.000 soorten tegels? Ja, u leest het goed. De WorldTegelExpo toont u de grootste collectie tegels ter wereld. Voor iedere gewenste prijsklasse en stijl hebben wij een passende tegel. Of u nu op zoek bent naar een mooie tegel voor de wand van uw badkamer of een tegel voor uw woonvloer, bij Paul Roescher slaagt u gegaranderd. Sterker nog: vindt u het niet bij Paul Roescher, dan vindt u het nergens! Uniek: op de nieuwe afdeling Giga&XXL-tegels hebt u zelfs keuze uit meer dan 1000 soorten grootformaat tegels. Nergens anders vindt u een showroom met zo veel zulke grote tegels - voor zó weinig geld!

Ruime keuze aan vloeren

Kijken en vergelijken, dat kan heel eenvoudig in onze Megastores. Zo vindt u heel makkelijk dé perfecte pvc vloer, of nét die ene laminaatvloer of wellicht een pracht van een houten vloer. De keuze bij Paul Roescher is namelijk onbetwist de grootste van Nederland. Onze productspecialisten staan u graag te woord over de verschillende vloeren en helpen u graag bij uw keuze. Met een vraag als 'Wat zijn de verschillen tussen een pvc-vloer en een tegelvloer?' bent u bij een bedrijf dat beide vloeren levert natuurlijk aan het perfecte adres! Een vloer uitzoeken bij Paul Roescher is een feestje!

Dagje uit!

Bent u nieuwsgierig naar al het moois dat Paul Roescher u te bieden heeft? Kom dan langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen. U vindt gegarandeerd de vloer- of wandbekleding die u zoekt. Een bezoek aan onze showroom kunt u combineren met een tussenstop in ons restaurant, even lekker bijkomen met een kop koffie en stukje versgebakken appeltaart. Om het helemaal compleet te maken kunt u een afspraak maken met één van onze vloerspecialisten, dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >