figure

De leukste wijk van Nijverdal is VIP bij Paul Roescher. Kruidenwijk-Zuid als Very Important Project!

 

(Alvast) van harte met uw woning in De Heemtuin!

Het is prachtig wonen in Twente. De Heemtuin staat voor rust, groen en dus lekker wonen. Hier vindt u de ruimte voor u en uw gezin. In een wijk die ruim opgezet is, maar toch een knus karakter heeft. De Heemtuin biedt precies wat u zoekt. Niet verwonderlijk dat u ontzettend blij bent met de woning die u hier (bijna) gekocht heeft. Het enige wat u nu nog rest is de inrichting. En ook dat is voor De Heemtuin binnen handbereik!

Voor het compleet inrichten van uw droomhuis hoeft u vanuit Nijverdal niet verder te rijden dan de eerste rotonde in Rijssen. Want daar staat de Paul Roescher Megastore, een showroom met het grootste assortiment van Europa! U vindt hier keukens, badkamers, vloeren, tegels en schuifdeurkasten. Kortom: alles wat u nodig heeft om uw woning compleet in te richten.

Speciaal voor inwoners van De Heemtuin ontwikkelde Paul Roescher een exclusief en uniek VIP-arrangement boordevol combi-voordeel. Als u aankopen bij verschillende afdelingen combineert, dan ontvangt u direct voordeel. Hoe meer producten u combineert, hoe hoger uw voordeel wordt. Het VIP-arrangement maakt het shoppen extra aangenaam, met onder meer een lunch verzorgd door onze huiskok! Reserveer en ervaar het zelf!

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Showroom met de meeste keuze van heel Europa
  • Combi-voordeel, perfect om uw huis volledig in te richten
  • Lager in prijs dan welke aanbieder dan ook
  • Exclusief VIP-arrangement voor De Heemtuin (op afspraak) 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen):  

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit