Gaat u in De Marezhof wonen? Unieke actie voor dit Very Important Project!

 

Van harte gefeliciteerd met uw woning in De Marezhof! 

Het project De Marezhof wordt gerealiseerd in een bosrijke omgeving. De woningen die gebouwd worden, hebben allen een bijzondere uitstraling die doet denken aan de dertiger jaren. Omdat wij van Paul Roescher hier stiekem zelf ook wel zouden willen wonen, hebben we een speciale VIP-aanbieding voor (toekomstige) inwoners van De Marezhof. In onze showroom kunt u namelijk met oplopend voordeel de complete inrichting voor uw droomhuis uitzoeken.

Er zijn maar weinig dingen zo leuk als uw droomhuis volledig naar wens in te richten. Het bezoeken van talloze winkels is echter voorgoed verleden tijd: bij Paul Roescher vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. In onze showroom in Apeldoorn (40 à 45 minuten rijden vanuit Maarsbergen) vindt u keukens, badkamers, tegels, vloeren en schuifdeurkasten. Combineert u producten van deze afdelingen met elkaar, dan loopt uw combi-voordeel hoog op.

Wilt u dit voordeel niet mislopen, maak dan gerust een afspraak voor het exclusieve De Marezhof VIP-arrangement. Graag gaan we samen met u om tafel om te kijken hoe wij uw woonwensen kunnen realiseren.

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Alles onder één dak, grootste keus van Europa!
  • Combi-voordeel, ideaal om uw woning compleet in te richten
  • Lager in prijs dan welke andere aanbieder ook
  • Op afspraak een speciaal VIP-arrangement voor De Marezhof 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit