De De Nieuwe Landen ll is een VIP! Speciaal combi-voordeel voor dit unieke plan.

Van harte gefeliciteerd met uw huis in De Nieuwe Landen II! 

Gaat u wonen in één van de ruim 120 gloednieuwe woningen in De Nieuwe Landen II dan bent u daar ongetwijfeld zeer gelukkig mee. Bij de realisatie van deze nieuwbouwwoningen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Ook de ruimtelijke kwaliteit staat hoog in het vaandel. Hierdoor komt u te wonen in een schitterend, duurzaam woongebied vlakbij Lemelerveld.

Als toekomstige bewoner van De Nieuwe Landen II kunt u bij Paul Roescher terecht voor een heuse VIP-aanbieding. U kunt uw nieuwe huis volledig én voordelig inrichten dankzij deze actie. Kies een aantal mooie schuifdeurkasten uit en leg een prachtige, houten vloer door het hele huis. Daarnaast bieden wij ook complete keukens en badkamers aan!

In 35 minuten rijden staat u vanuit Lemelerveld bij de Megastore te Rijssen waar u het grootste aanbod van heel Europa vindt! Dankzij de combinatie van meerdere afdelingen onder één dak, kunt u uw huis extra voordelig inrichten. Want door producten van meerdere afdelingen te combineren, profiteert u van hoog oplopend combi-voordeel! Gaat u uw huis in De Nieuwe Landen II inrichten, pak dan het voordeel van het De Nieuwe Landen VIP-arrangement!

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Europa's meest uitgebreide aanbod in één showroom
  • Dankzij ons combi-voordeel uw hele huis voordelig ingericht
  • De scherpste prijzen mogelijk!
  • Een speciaal VIP-arrangement voor De Nieuwe Landen II 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit