U gaat wonen in Flierbeek? Profiteer dan nu van ons combi-voordeel!

 

(Alvast) van harte gefeliciteerd met uw woning in Flierbeek!

Gaat u in Flierbeek wonen, dan bent u zeker van een sfeervolle omgeving en een gevarieerd straatbeeld. Op deze plek zult u uzelf helemaal thuis voelen. De woonomgeving is namelijk groen, waterrijk en ruim opgezet. Wilt u uw woning in Flierbeek net zo mooi inrichten als de omgeving er uit ziet, kom dan naar Paul Roescher. Wij helpen u hier met alle enthousiasme bij.

Wij weten hoe fijn het is om uw woning geheel naar eigen wens in te kunnen richten. Een vloer die past bij uw smaak, een badkamer die aan al uw wensen voldoet en een droomkeuken waar u de lekkerste gerechten kunt bereiden. In de showroom van Paul Roescher vindt u dit alles én meer onder één dak. U rijdt in zo'n 50 minuten naar onze Megastore in Rijssen waar u de volledige inrichting van uw woning in Flierbeek kunt shoppen. Maak er een dagje uit van!

Om het dagje uit extra leuk en voordelig te maken, heeft Paul Roescher voor u het Flierbeek VIP-arrangement gemaakt! U kunt direct profiteren van hoog oplopend combi-voordeel. Hoe meer producten u van de diverse afdelingen uit onze showroom met elkaar combineert, hoe groter uw voordeel wordt.

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Alles onder één dak, grootste keuze van Europa
  • Combi-voordeel, ideaal voor het compleet inrichten van uw woning
  • Scherpere prijzen dan welke andere aanbieder ook
  • Exclusief VIP-arrangement voor Flierbeek (op afspraak) 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen):  

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit