Heel Oranjewijk is een VIP. Unieke actie voor dit Very Important Project!

Wonen in Oranjewijk

Hartelijk gefeliciteerd met uw woning in Oranjewijk! 

In de gemeente Urk wordt hard gewerkt aan de realisatie van Oranjewijk: een wijk waar water en groen de samenbindende elementen zijn. Met onder andere vrijstaande woningen, rijwoningen, appartementen en twee-onder-één-kap-woningen ontstaat een zeer gevarieerde en gezellige woonwijk. Wij begrijpen dat u er trots op bent om in zo'n mooie wijk te gaan wonen!

Voor de complete inrichting kunt u terecht bij Paul Roescher. Onze showroom in Apeldoorn (zo'n 50 minuten rijden van Urk) heeft de grootste keuze van Europa op het gebied van schuifdeurkasten, vloeren, keukens en badkamers. Hierdoor kunt u uw hele huis meubileren en dat levert voordeel op. Met het unieke combi-voordeel kunt u veel besparen: combineert u producten van onze diverse afdelingen, dan pakt dit voor u voordelig uit.

Kom gerust langs in Apeldoorn, zodat u met eigen ogen kunt zien hoeveel keuze u heeft bij het inrichten van uw huis in Oranjewijk. Eén van onze adviseurs gaat graag met u om tafel om u te helpen bij het samenstellen van de ideale inrichting van uw nieuwe woning. Wij informeren u dan uiteraard uitgebreid over ons unieke combi-voordeel!

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Alles onder één dak, grootste keus in Europa!
  • Combi-voordeel, perfect om uw huis volledig in te richten
  • Lager in prijs dan alle andere aanbieders
  • Exclusief VIP-arrangement voor Oranjewijk (op afspraak)

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit