U gaat wonen in Ossehaar? Bij Paul Roescher bent u een VIP!

Van harte gefeliciteerd met uw woning in Ossehaar! 

Een nieuwbouw woning in de schitterende omgeving van Coevorden: dat is een prima plan! Eigenlijk zouden wij ook wel willen wonen in De Velden, of aan de waterkant van De Oevers. Ossehaar is wonen tussen water, stad en land. En dankzij Paul Roescher is een prachtige inrichting van uw droomwoning mogelijk. Maak hiervoor snel een VIP-afspraak, speciaal voor nieuwe bewoners van Ossehaar!

U kunt uw nieuwe huis geheel naar eigen inzicht inrichten, leuk! Een gloednieuwe vloer, een fonkelnieuwe badkamer en een spiksplinternieuwe keuken. Overal moet u keuzes voor maken. De 45 minuten trip vanuit Coevorden naar Rijssen is meer dan de moeite waard, want daar vindt u de grootste collectie van Europa in onze Megastore! In alle bescheidenheid: de mooiste en grootste showroom van Nederland staat natuurlijk in het Oosten!

Paul Roescher biedt alle afdelingen aan onder één dak, dus dat is extra makkelijk keuzes maken. Bestellen bij meerdere afdelingen betekent dat het voordeel zich opstapelt. Dit noemen we bij Paul Roescher het combi-voordeel. Hoe meer producten u combineert, hoe groter uw voordeel wordt!

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • De grootste keuze van Europa in één showroom
  • Combi-voordeel, ideaal om een woning geheel in te richten
  • Lagere prijzen dan welke aanbieder dan ook
  • Speciaal VIP-arrangement voor Ossehaar (op afspraak)

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit