Verhuist u naar Plan Morgenzon? Profiteer van het unieke en exclusieve combi-voordeel!

Gefeliciteerd met uw woning in Plan Morgenzon!

Een voormalig sportterein wordt gebruikt om Plan Morgenzon te ontwikkelen: een nieuwe woonwijk op een unieke locatie in Winterswijk. U woont namelijk dichtbij het centrum, terwijl u in Plan Morgenzon zelf voldoende ruimte en vrijheid heeft. U gaat hier zonder twijfel genieten van uw leven. Dit niet alleen door de schitterende locatie van de wijk, maar ook zeker door de inrichting van uw woning.

U kunt uw nieuwe huis namelijk volledig naar eigen inzicht inrichten. Komt u langs bij Paul Roescher, dan profiteert u van hoog oplopend combi-voordeel. Combineer producten van onze verschillende afdelingen en uw voordeel loopt direct hoog op. Maak gebruik van het unieke Plan Morgenzon VIP-arrangement om te profiteren van het combi-voordeel op onder andere keukens, badkamers en vloeren.

U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen, gelegen op zo'n 50 minuten rijden van Winterswijk. Hier kunt u op uw gemak de grootste collectie van Europa bekijken. Daarnaast kunt u met één van onze adviseurs om tafel om uw huis in Plan Morgenzon geheel te meubileren. Wanneer mogen wij u verwelkomen in Rijssen?

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Geen andere showroom in Europa biedt zoveel keus
  • Uw woning compleet én voordelig ingericht met combi-voordeel
  • Scherpere prijzen dan welke aanbieder dan ook
  • Op afspraak een uniek VIP-arrangement voor Plan Morgenzon 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit