Woonkeuken: Meer dan alleen koken

Een keuken is tegenwoordig meer dan een plek waar alleen maar wordt gekookt. Het is een ontmoetingsplaats voor het hele gezin, maar ook voor vrienden en familie. Koken doen we wordt steeds meer een sociale aangelegenheid en dat is de reden dat de keuken steeds vaker één geheel vormt met de woonkamer, de zogeheten woonkeuken. Een woonkeuken geeft u een totaalbeleving!

Bezoek onze showroom

Wonen in uw keuken

De tijd die we in onze keuken doorbrengen neemt toe. Uitgebreide maaltijden komen steeds vaker voor. Gezellig familie en vrienden op bezoek die komen genieten van uw kookkunsten. De woonkeuken is een positieve ontwikkeling in de keukenwereld. Waar vroeger de keuken werd weggestopt in een kleine kamertje, is de keuken nu volledig betrokken bij de woonkamer. Een kookeieland of bar is vaak de verbintenis tussen uw woonkamer en keuken.

Design uw woonkeuken

In een woonkeuken staat het design centraal. Mooie designapparatuur dat naadloos aansluit bij het design van uw woonkamer. Strak afgewerkte keukenkastjes en veel accessoires. Het design van uw woonkeuken hangt af van de door uw gekozen interieurstijl.

Woonkeukens - Paul Roescher

Ook een woonkeuken?

Laat u in onze megastore in Rijssen of Apeldoorn inspireren voor een woonkeuken. Een woonkeuken vergroot uw woonplezier. Koken wordt leuker en u kunt vaker vrienden en familie uitnodigen. Organiseerd bijvoorbeeld een dinner party. Maak van uw keuken en woonkamer een grote open ruimte. Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met één van onze keuken adviseurs.

 

Maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit