figure

Franse badkamers: warme sfeer en origineel

Landelijk, warm en origineel. Met een Franse badkamer waant u zich in de sferen van de uitgestrekte wijngaarden en de romantische Franse cultuur. U hebt het idee dat u vakantie bent. Typerende aspecten voor Franse badkamers zijn dan ook houten vloeren, wit gekalkte muren en prachtige landelijke badkamermeubelen. De sfeervolle verlichting, rieten manden en grote spiegels maken het plaatje helemaal compleet. Een Franse badkamer is voor de echte levensgenieter.

Een Franse badkamer kopen?

Klaar voor uw eigen vakantie optrekje? Neem dan een Franse badkamer. Deze badkamerstijl creëert een omgeving in uw huis waar u helemaal tot rust kan komen. Een eigen plek om u even in terug te trekken. Laat u in onze showroom door onze Franse badkameropstellingen inspireren. Daarnaast vindt u een verscheidenheid aan badkamerstijlen, misschien is een mix van andere stijlen echt iets voor u? Bezoek onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Medio april zijn we in de showroom geweest en op een goede en betrokken manier geadviseerd door Cornelis en Rino."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit