figure

Inbouwkast ontwerpen

Wilt u een inbouwkast ontwerpen? Ons advies: ga niet zelf aan de slag met configurators.

Iedere inbouwkast is anders. Online configurators maken vaak gebruik van standaard indelingen, die u vervolgens kunt selecteren. Maar, u wilt toch geen standaard inbouwkast? Misschien heeft u meer legplanken nodig. Of juist extra mandjes om uw schoenen op te bergen.

Nog een nadeel van online configurators is dat u bepaalde standaardmaten moet invoeren. Maar wat u als u verkeerd hebt gemeten en de kast dus een centimeter te breed wordt geleverd?

Ons advies: kom naar de showroom van Paul Roescher en maak gebruik van de expertise van onze kastenadviseurs. Zij helpen u met het ontwerpen van een inbouwkast op maat. Ook kunt u allerlei verschillende kastdeuren bekijken.

Eenmaal de inbouwkast van uw dromen ontworpen? Een adviseur van Paul Roescher komt bij u thuis langs om de inbouwkast in te meten. Zo weet u zeker dat de kast tot de millimeter nauwkeurig past. Het daadwerkelijk plaatsen van de kast mag u zelf doen, maar kunt u ook uitbesteden aan een monteur van Paul Roescher.

Hieronder voorbeelden van schitterende inbouwkasten. Veel succes met het uitzoeken en ontwerpen!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit