Inbouwkast ontwerpen

Wilt u de ruimte in uw kamer beter benutten of staat uw huidige kast in de weg? Dan is een inbouwkast op maat precies wat u nodig hebt. Bij Paul Roescher zijn de mogelijkheden voor een inbouwkast eindeloos. 

Maak een afspraak 

Wilt u een inbouwkast ontwerpen?

Ons advies: ga niet zelf aan de slag met configurators. Iedere inbouwkast is anders. Online configurators maken vaak gebruik van standaard indelingen, die u vervolgens kunt selecteren. Maar, u wilt toch geen standaard inbouwkast? Misschien heeft u meer legplanken nodig. Of juist extra mandjes om uw schoenen op te bergen.

Nog een nadeel van online configurators is dat u bepaalde standaardmaten moet invoeren. Maar wat u als u verkeerd hebt gemeten en de kast dus een centimeter te breed wordt geleverd? Ons advies: kom naar de showroom van Paul Roescher en maak gebruik van de expertise van onze kastenadviseurs. Zij helpen u met het ontwerpen van een inbouwkast op maat. Ook kunt u allerlei verschillende kastdeuren bekijken. 

Wat zijn de voordelen van een inbouwkast?

Een inbouwkast op maat is er in veel soorten en maten en voor verschillende ruimtes. Er zitten vele voordelen aan een inbouwkast. Eén van de voordelen van een inbouwkast op maat is dat deze geen ruimte inneemt omdat de kast onderdeel is van de muur. Dit zorgt voor ruimtebesparing. Hier de rest van de voordelen op een rijtje:

  • De inbouwkast is speciaal naar uw wensen op maat gemaakt
  • Een inbouwkast zorgt voor een strakke afwerking van uw interieur
  • Makkelijker in onderhoud
  • Een geweldige langetermijnsinvestering

Er zijn diverse soorten inbouwkasten. Denkt u bijvoorbeeld aan inloopkasten, inbouw kledingkasten, inbouwkasten op de zolder en nog veel meer. Vraag Paul Roescher naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de optimale inbouwkast. 

Voorbeelden van inbouwkasten

Laat u insprireren door de vele mogelijkheden die er zijn voor een inbouwkast op maat bij Paul Roescher. Hieronder voorbeelden van schitterende inbouwkasten. Veel succes met het uitzoeken en ontwerpen!

 

 

Inbouwkasten op maat bij Paul Roescher

Eenmaal de inbouwkast van uw dromen ontworpen? Een adviseur van Paul Roescher komt bij u thuis langs om de inbouwkast in te meten. Zo weet u zeker dat de kast tot de millimeter nauwkeurig past. Het daadwerkelijk plaatsen van de kast mag u zelf doen, maar kunt u ook uitbesteden aan een monteur van Paul Roescher.

 

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit