Inductiekookplaten van Bosch

Gasloos koken neemt aan populariteit steeds meer toe. Zeker ook met het oog op het feit dat we in Nederland langzaam maar zeker van het aardgas af gaan. Het gasfornuis wordt steeds vaker vervangen of bij het inrichten van een nieuwe keuken wordt steeds vaker de keuze gemaakt voor een inductiekookplaat of een elektrische kookplaat. Bosch is een van de topleveranciers van inductiekookplaten.

Inductiekookplaten van Bosch

De inductiekookplaten van Bosch zijn ‘ontworpen om koken en bakken zo moeiteloos mogelijk te maken’. Dat beloofd wat! Om u een goed en gedegen advies te kunnen geven, testen we bij Paul Roescher heel veel apparatuur zelf. Op deze manier halen we zelf de kennis uit de praktijk en kunnen we u adviseren over de beste keus op het gebied van inductiekookplaten. Als keukenexpert én ervaringsdeskundige geven we een aantal tips waarom u zou kunnen kiezen voor inductiekookplaten van Bosch.

PerfectCook

Veel inductiekookplaten uit het assortiment van Bosch hebben de zogenaamde PerfectCook-technologie. Deze PerfectCook-technologie zorgt er, door middel van een sensor, voor dat de temperatuur in de pan gemonitord wordt en blijft en automatisch aangepast wordt als dat nodig is. De sensor voorkomt overkoken en over garen van gerechten! De aardappels branden niet meer aan en uw vlees is altijd perfect gaar! PerfectCook is tot wel drie pannen tegelijk in te stellen!

Bediening

Bosch heeft haar inductiekookplaten uitgerust met een TFT-touchdisplay waarmee u in een overzicht gemakkelijk uw potten en pannen in de gaten kunt houden. Dit is een zeer handige functionaliteit voor als u voor grotere groepen mensen gaat koken. De letters op het display zijn gemakkelijk te lezen en u kunt heel gemakkelijk extra functies kiezen en/of activeren.

Inductieplaten van Bosch

Kookhulp

Nee, hoor. Er komt geen medewerker van Bosch in uw keuken om u te helpen met koken. De inductiekookplaten van Bosch uit het Series | 8 assortiment zijn voorzien van de Bosch Assist. Met deze functionaliteit krijgt u informatie over de ideale temperatuur voor het gewenste gerecht en voorziet de assistent u van praktische tips! Dankzij het TFT-touchdisplay is de gewenste maaltijd zo gekozen!

De beste biefstuk bakken

Een perfect gebakken biefstuk is nog nooit zo makkelijk geweest! De PerfectFry-sensor in de inductiekookplaten van Bosch houdt de temperatuur van de van pan in de gaten tijdens het bakken. Indien nodig wordt de temperatuur aangepast. Op deze manier kan iedereen de perfecte biefstuk bakken.

Ventilatie

Bepaalde inductiekookplaten uit de Serie | 6 en de Serie | 8 hebben een geïntegreerde afzuigmodule. Met deze afzuigmodule heeft u geen losse afzuigkap meer nodig boven uw kookplaat. Uw keuken krijgt hierdoor een strakkere uitstraling! In het midden van de inductiekookplaat is de afzuigmodule geplaatst. Hierdoor kunnen kookdampen van de gehele kookplaat worden afgezogen en voorkomt u nare kookluchtjes.

Wanneer u kiest voor een van de inductiekookplaten van Bosch kiest u voor kwaliteit. De inductiekookplaten warmen snel op, isoleren de warmte en koelen snel af als de pan van de kookplaat wordt gehaald. Koken wordt fijner en veiliger. U stelt de warmte perfect in, een inductiekookplaat is eenvoudig schoon te maken en er gaat minder warmte verloren. Dit is goed voor de energierekening.

Kookcentrum van Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u keukenapparatuur in allerlei soorten, maten en merken. Van magnetrons en (stoom)ovens tot koelkasten en vriezers en van vaatwassers tot inductiekookplaten en fornuizen. We bieden u advies vanuit een uniek concept: het Kookcentrum. Het Kookcentrum biedt u de gelegenheid om apparatuur te testen. Bent u van plan een inductiekookplan van Bosch aan te schaffen? Maak dan een afspraak voor een kookworkshop in ons Kookcentrum. U gaat dan aan de slag met uw eigen gekozen fornuis of inductiekookplaat aan de hand van onze kok. Op deze manier leert u alvast werken met uw eigen kookplaat.

Meer informatie over inductiekookplaten van Bosch?

Wilt u meer weten over de inductiekookplaten van Bosch of heeft u een vraag over een van de eigenschappen? Maak dan een afspraak met een van onze keukenexperts en kom langs in de keukenshowroom in onze megastore in Rijssen of Apeldoorn!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit