figure

Keuken aanbiedingen en acties

Bent u op zoek naar een goedkope keuken van goede kwaliteit? Onvermoeibaar zoekt Paul Roescher keukenland af om de beste acties en aanbiedingen van fabrikanten voor u te reserveren. En daar plukt u de vruchten van! Kom dus snel naar Paul Roescher voor de beste keukenaanbiedingen van keukenland!

Een keuken tegen de laagste prijs

Bij Paul Roescher vindt u de beste keukens tegen de laagste prijs. Onze keukens kopen wij groot in, waardoor u deze bemachtigt voor prijzen lager dan waar ook! In onze showroom vindt u de beste keuken aanbiedingen. Eén van onze bekendste keukenlijnen is de BUDGET-Trendline keukens. Binnen deze lijn heeft u voor €1516 een wild eiken keuken inclusief drie apparaten.

Ervaar het zelf en bezoek één van onze filialen in Rijssen of Apeldoorn. Als u even wilt uitrusten van onze vele keuken aanbiedingen, kunt u terecht in ons restaurant waar onze huiskok zijn eigengemaakte hapjes serveert.

Interesse in een keuken?

Wilt u zo veel mogelijk keuken voor uw geld? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs! Wij stellen een keuken voor u samen die voldoet aan uw wensen en uw budget.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

  

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

72% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit