Keukens Zutphen

Woont u in Zutphen of omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? U bent van harte welkom bij Paul Roescher. Bij ons vindt u een groot assortiment aan keukens van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij bieden u de laagste prijs, omdat wij keukens in grote aantallen inkopen. U heeft de keuze uit meer dan 20 verschillende keukenstijlen, waaronder: klassieke keukens, moderne keukens, trendline keukens en landelijke keukens.

Online Keukenshowroom

Bezoek onze showroom

Uw droomkeuken vindt u in de omgeving van Zutphen. Kom snel naar onze showroom en ervaar het zelf. Uw kinderen zullen zich ook vermaken bij Paul Roescher in de speelhoek. Zij kunnen spelen met lego, sjoelen of tafelvoetballen. Terwijl uw kinderen spelen, vindt u uw droomkeuken. Vanuit Zutphen bent u binnen 30 minuten in Apeldoorn om u te laten inspireren door onze keukens. Paul Roescher heeft de grootste showroom van Europa.

Een keuken kopen kan een intensieve dag worden. Paul Roescher doet er alles aan om deze dag zo leuk mogelijk te maken. Ten eerste doen wij niet aan kortingen, zodat u niet hoeft af te dingen. Bij ons krijgt u in één keer de laagste prijs. Daarnaast hebben wij een heerlijk terras en een fijn restaurant, waar u kunt aanschuiven voor een kopje koffie met iets lekkers erbij. Een keuken kopen in Zutphen? Kom naar Paul Roescher.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over keukens of over een specifieke keuken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. 

Zien wij u binnenkort in onze showroom in de buurt van Zutphen?

Maak een afspraak >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit