Laminaat Barneveld

Het laminaat van uw huis bepaalt vaak de verdere inrichting en kleurcombinaties van uw interieur. Het is daarom goed om een goede en duurzame vloer te kiezen die geheel bij uw smaak past. Een vloer gaat zomaar 20 jaar mee. Dus woont u in Barneveld en staat u op het punt om het laminaat van uw dromen te kiezen? Wilt u geen overhaaste beslissing nemen? Maak dan gerust een afspraak met ons en bezoek onze showroom. Vanuit Barneveld bent u in een klein half uur in onze Megastore in Apeldoorn.

In alle soorten en maten

Laminaat heb je in alle soorten en maten. Het assortiment laminaat van Paul Roescher is modieus, tijdloos, klassiek en nostalgisch. Belangrijk is dat uw met een tevreden gevoel onze showroom verlaat. Wij gaan graag met u op zoek naar de juiste vloer en proberen u zo goed mogelijk te informeren. Zo bieden wij:

  • Verouderde vloeren;
  • Laminaat;
  • Tapis parket;
  • Bourgogne;
  • Lamel en Duo parket.

Een afspraak maken

Komt u uit Barneveld en bent u op zoek naar een geschikte laminaatvloer voor uw huis? Wilt u in onze showroom goed worden geholpen en niet voor teleurstellingen komen te staan? Wij raden u aan om een afspraak te maken. De afspraak is geheel vrijblijvend en u bent tot niets verplicht. Natuurlijk kunt u ook op elk moment van de dag even binnenlopen.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht