Lease-Zeker-Plan

Betalen voor het gebruik

Nieuw in de keukenwereld is het leasen van apparaten. De aanschaf van uw keuken wordt fors lager en u weet precies waar u aan toe bent, zonder risico's. Het leaseconcept is natuurlijk niet nieuw. We leasen immers al jaren onze auto’s, CV-ketels en zelfs telefoons. We willen steeds minder betalen voor het bezitten van iets en zijn op zoek naar overzichtelijke maandelijkse kosten. Door het betalen voor het gebruik en niet voor het bezit bent u in staat om kapitaal in andere zaken te steken, zoals een koopwoning en/of een nieuwe keuken.

Financiële rust: duidelijk en duurzaam

Leasen geeft een hoge mate van financiële duidelijkheid en dus rust: er wordt immers gewerkt met vaste maandbedragen. Bovenop de genoemde voordelen komt hier nog een stuk duurzaamheid bij. Want door een nieuw, uniek plan zorgt Paul Roescher voor duurzaam gebruik en hergebruik. Comfortabel en duurzaam leven is zo heel makkelijk geworden.

Lease-Zeker-Plan

Gelet op het bovenstaande introduceert Paul Roescher het Lease-Zeker-Plan. De kern van dit plan: een keuken wordt (zoals gebruikelijk bij Paul Roescher) achteraf betaald en er wordt een leasecontract aangegaan voor de apparatuur. Iedere 8 jaar worden de apparaten vervangen door spiksplinternieuwe, waardoor men als het ware over een nieuwe keuken beschikt. Mocht een apparaat tussentijds kapot gaan of onderhoud nodig hebben, dan regelt Paul Roescher dit snel en goed. Nooit meer gedoe meer met voorrijkosten, onderdelenkosten en arbeidsloon en altijd (!) garantie op alle apparatuur.

De voordelen op een rijtje

  1. Lagere investering bij aanschaf keuken omdat apparatuur niet wordt gekocht
  2. Duidelijkheid en rust van een vast maandbedrag
  3. Meer kapitaal beschikbaar voor andere zaken, zoals een koopwoning of verre reis
  4. Altijd de nieuwste apparatuur en na 8 jaar vervangen door splinternieuwe
  5. Eindeloze garantie
  6. Duurzaam en circulair

Meer informatie

Maak een vrijblijvende afspraak om erachter te komen wat u kunt besparen en hoe zorgeloos uw keuken voortaan kan zijn.

Afspraak maken   Download folder (PDF)

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit