Blikvanger: de mediterrane badkamer

Haal het heerlijke en warme vakantiegevoel in huis met een mediterrane badkamer. Met een mediterrane badkamer waat u zich als het ware in het Middenlandse zeegebied waar u accenten ziet terugkomen van de Spaanse, Italiaanse, Griekse, Portugeese en zelfs Marokkaanse culturen. De mediterraanse sferen voelt u door heel het huis en daar worden u en uw gezin blij van! De badkamer is tenslotte een plek waar u heerlijk tot rust wilt komen.

Waar badkamerstijlen samenkomen

De mediterraanse badkamerstijl is onlosmakelijk verbonden met sereniteit. De rust en kalmte van het badkamerontwerp is duidelijk terug te vinden in het gebruik van rustige en zachte kleuren, die worden afgewisseld met pasteltinten en typerende tegelmotiefjes die u wellicht herkent van de authentieke straatjes van Lissabon of typerende restaurantjes aan de Griekse boulevard. Hoewel een mediterrane badkamer een vrijwel unieke badkamerstijl is heeft het toch redelijk wat overeenkomsten met een landelijke- of moderne badkamer. Het gebruik van een witte neutrale kleur is de rode draad in deze fraaie badkamerontwerpen.

Mediterrane badkamer met Portugese tegels

Waaraan herken in een mediterrane badkamer?

Een mediterrane badkamer heeft een ongeëvenaarde uitstraling qua kleur, deze unieke badkamerstijl herkent u uit duizenden. Het kleurgebruik is orignieel, maar ook het gebruik van materialen is noemenswaardig in deze excentrieke badkamerstijl. Het gebruik van natuursteen, handgebakken plavuizen, Portugese tegels, mozaïek, beton, hout en badkamerplanten geven u het gevoel dat u zich in het Middenlandse zeegebied bevindt. Een mediterraanse sferen worden ook vaak vergeleken met badkamers in stradstijl of tropische badkamers. Als u een vakantiegevoel ervaart weet u zeker dat het mediterrane badkamerontwerp geslaagd is. Niet alleen het gebruik van kleuren en materialen is heel typerend in deze badkamerstijl. Een grote partij aan spiegels en een heerlijke regendouche mogen niet ontbreken in de mediterrane badkamerstijl.

Mediterrane badkamer

Mediterrane badkamer

Mediterrane tegels en wandtegels

Bijna ieder huis in Spanje, Portugal of Griekenland heeft die kenmerkende tegels met sierlijke motiefjes. Portugese tegels, ook wel azulejos genoemd, zijn echte blikvangers in de mediterrane badkamer. Ook handgebakken plavuizen, Marokkaanse tegels en vele vormen van mozaïek zijn terug te vinden in de mediterraanse badkamerstijl. Een mediterrane badkamer wordt gekenmerkt door het gebruik van tegels, want ondanks dat de basis zeer neutraal kan zijn, zijn het veelal de tegels die de blikvanger zijn. Bij Paul Roescher vindt u meer dan 6.000 soorten tegels, verspreidt over 4 etages. Kom gerust eens langs en creeer u eigen unieke mediterraanse badkamerontwerp.

Mediterrane badkamer met Portugese tegels

Mediterrane badkamer met mozaïek tegels

Mediterrane badkamers met Mozaiek tegels

Mediterrane badkamer met Portugese tegels

Wat kost een mediterrane badkamer?

Een badkamer kunt u zo gek maken als u zelf wilt en dat begrijpen we bij Paul Roescher als geen ander. In onze megastores in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 50 badkameropstellingen in verschillende prijsklassen. En weet u wat het leuke is? U kunt sanitair en tegels mixen totdat u uw eigen mediterrane badkamer heeft samengesteld. Om een prijsindicatie te geven hebben we bij Paul Roescher onze badkamer in drie afdelingen verdeeld. Dit zijn prijsindicaties voor badkameronderdelen, daarnaast heeft u nog tegels nodig en eventuele montage.

Meer weten over de mederiterraanse badkamerstijl?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mediterraanse badkamerstijl? Of bent u benieuwd welke badkamerstijlen er nog meer zijn? U bent van harte welkon in één van onze Megastores in Apeldoorn of Rijssen, waar u onbetwist het grootste aanbod aan kamers vindt van Nederland. Voor persoonlijk advies kun u uiteraard ook direct een afspraak maken met één van onze badkameradviseurs.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... Laat de winter maar komen, wij zijn er klaar voor!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit