Packagedeal

Nergens voordeliger!

Hij is er weer, de Keuken Van Het Jaar! En nu 2023! Alleen deze maand en in onze showrooms in Rijssen en Apeldoorn kunt u deze droomkeuken voor een onvoorstelbaar lage prijs vastleggen. Onze designers zijn het erover eens: dit is de mooiste en fraaiste van allemaal! De huiskok selecteerde de meest geavanceerde profi-apparatuur van wereldtopmerk AEG! Samen met onze leveranciers creëerden wij de meest onweerstaanbare deal van meer dan 50 jaar Paul Roescher. Vraag de brochure aan om te lezen hoe compleet deze keuken is! Of plan direct een afspraak.
De oplage is gelimiteerd. Slechts 150 keukens beschikbaar

Plan een afspraak of bezoek onze showroom.

Robuuste kwaliteit scharnieren en laden met 20 jaar garantie. Klimaatneutraal geproduceerd. Elders betaalt u voor deze complete keuken minimaal 24.915,-.

 

Keuken in 3 verschillende uitvoeringen.

Om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten profiteren is deze speciaal samengestelde deal in meerdere uitvoeringen en varianten te krijgen.

U kunt deze keuken bekijken in onze megatores te Rijssen en Apeldoorn.

Bekijk de aanbieding in onze keukenshowroom

Kunt u niet wachten? Bestel de brochure van

Vul dan snel uw e-mailadres in en wij versturen u z.s.m. de uitgebreide brochure, van maar liefst 55 pagina’s, met alle gegevens over deze unieke packagedeal. Maten, kleuren, apparaten en prijzen. Alles is overzichtelijk voor u uitgewerkt. U kunt dan nog sneller schakelen om de actieprijs vast te leggen met maar liefst 55% korting op de normale prijsstelling! Mis dit voordeel niet!

 

Brochure Keuken Van Het Jaar 2023 aanvragen

* Verplicht veld

 

 

Lukt het aanmelden via het formulier niet, klik dan hier.

Gelijk een afspraak maken met een adviseur? Klik dan hier

Plan een afspraak

Hoe kan dit in vredesnaam voor zo’n scherpe prijs?

Zeg nu zelf, een eilandkeuken onder de 10 duizend euro. Dat is toch gekkenwerk!? Maar als Paul Roescher het zegt, dan zal het toch waar zijn. Hoe zit dit?
Samen met 150 andere klanten profiteert u van een scherpe packagedeal. Een uiterst luxe keuken in een vaste samenstelling voor een ongelofelijke prijs. De samenwerkende fabrikanten geven voor deze mega-order een bijzondere medewerking waardoor er een absurd laag tarief ontstaat.

Ik lever toch niet in op kwaliteit?

Nee, juist niet. Deze keuken is van wereldtop. Stoomoven, granieten werkblad, geluidsinstallatie, QR telefoonlader. Werkelijk alles is in deze aanbieding opgenomen! Massa is dus kassa! Roescher staat voor Hoog in kwaliteit, Europa’s grootste keus, lager in prijs dan waar ook!
Topkwaliteit kastenwerk. Voor deze Topkwaliteit Packagedeal is een unieke uitvoering aan kwaliteit geselecteerd van een Duitse topfabrikant. De keuken is uitgevoerd met de meest hoogwaardige materialen en vele extra’s. Lees dit in de brochure en verbaas u wanneer u oog in oog met deze keuken staat. Dit is interieurbouwkwaliteit!
Het voordeel wordt vooral gehaald door het vooraf samengestelde pakket. Hierdoor profiteert u van standaardisering met als resultaat veel meer luxe voor minder geld.

Prijs-vast garantie

Het zijn barre tijden qua prijsinflatie. Met onze unieke "prijs-vast-garantie" bent u tot 12 maanden beschermd tegen inflatie. Dat is nog eens service. Hoe dit werkt? Klik hier voor meer info:
Prijs-vast garantie

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit