Alle toiletten: van staand toilet tot zwevend toilet

Op zoek naar een toilet voor uw woning? Kies uw toilet met zorg uit, want het klinkt misschien vreemd, maar u maakt er toch dagelijks gebruik van. Bij Paul Roescher heeft u een ruime keuze aan staande toiletten en wandtoiletten, ook wel zwevende toiletten genoemd. Kiest u voor een inbouwtoilet, dan is het reservoir weggewerkt in de muur. Geef uw toilet vervolgens een persoonlijk karakter met een toiletbril naar keuze.

Staande toiletten

Bij een staand toilet is de toiletpot aan de grond bevestigd. Bij het kiezen van een geschikte toiletpot heeft u wederom een ruime keuze. Zowel de spoelvorm, de kleur en de diepte van het toilet kunnen afwijken. Ook is het mogelijk om een aangepast toilet te kiezen die speciaal is ontwikkeld voor minder validen. Omdat iedereen welkom is bij Paul Roescher, hebben wij voor iedereen een geschikt toilet.

Staand toilet

Wandtoiletten

Een wandtoilet wordt ook wel een hangtoilet, hangcloset of zwevend toilet genoemd. De naam zegt het eigenlijk al, want een wandtoilet wordt via een ophangsysteem aan de wand bevestigd. Het reservoir van een wandtoilet is nagenoeg altijd weggewerkt in de muur. Een zwevend toilet heeft een zeer moderne uitstraling en is tegenwoordig een veelgekozen optie. Tegenwoordig heb je ook wandtoiletten zonder spoelrand: een aanrader!

Hangtoilet

Advies nodig?

Wil u advies over het kopen van een wandtoilet? Dat kan! Bij Paul Roescher vertellen wij u graag waar u op moet letten. Geen opdringerige verkopers, maar welgemeend advies. Daarnaast krijgt u altijd de beste prijs. U bent van harte welkom! Maak een afspraak met een sanitairspecialist.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit