VIP-aanbieding voor Assenrade. Richt uw woning geheel in met combi-voordeel!

Via deze weg gefeliciteerd met uw woning in Assenrade!

Op de plek waar de Veluwe en de IJssel samenkomen ligt Assenrade. Is het u gelukt om een woning te bemachtigen, dan mag u zichzelf gelukkig prijzen. Het is namelijk heerlijk wonen zo tussen de natuur, maar op loopafstand van Hattems gezellig centrum! Assenrade is niet voor niets zo populair! Paul Roescher helpt de populariteit van Assenrade een handje met het speciale Assenrade VIP-arrangement. Want daarmee helpen wij ú bij het zo voordelig mogelijk inrichten van uw nieuwe woning!

Er zijn maar weinig dingen zo leuk als een nieuw huis inrichten. In de badkamer een lekkere regendouche, in de keuken een waanzinnig mooi kookeiland met een geweldige marmerlook-werkblad. Al uw woonwensen kunnen werkelijkheid worden, maar keuzes moeten eerst gemaakt worden. U bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn (ca. 30 minuten rijden) om het grootste aanbod van Europa te bekijken.

Paul Roescher heeft meerdere afdelingen onder één dak. Zo vindt u bij ons vloeren, keukens, badkamers, tegels en kasten. Voor alle eigenaren van een nieuwbouwwoning in Assenrade hebben wij het combi-voordeel. Hoe meer producten van verschillende afdelingen u combineert, hoe hoger uw voordeel wordt.

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten 
  • De grootste keuze van Europa onder één dak
  • Richt uw hele huis in met ons combi-voordeel
  • Wij hebben lagere prijzen dan alle andere aanbieders
  • Op afspraak een speciaal VIP-arrangement voor Assenrade 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit