VIP-arrangement voor Berggierslanden. Sensationeel combi-voordeel creëert ruimte in uw begroting!

 

Van harte (alvast) met uw woning in Berggierslanden!

Aan de zuidzijde van Meppel ligt de nieuwbouwwijk Berggierslanden: een kindvriendelijke wijk met een landelijk karakter. Deze wijk grenst aan een waterrijk natuurgebied, waardoor u komt te wonen in een zeer gezonde leefomgeving. U vindt hier vrije kavels, vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen en rijwoningen. De woningen zijn geheel naar wens samen te stellen.

Maak uw huis in de Berggierslanden tot een echt thuis met hulp van Paul Roescher. Stap in de auto voor een bezoek aan onze Megastore in Apeldoorn (ca. 45 minuten rijden) en ontdek het grootste assortiment van Europa. Wij hebben onder één dak keukens, badkamers, vloeren, tegels en schuifdeurkasten bij elkaar gebracht.

Uw complete inrichting bij één aanbieder betrekken; dat is hartstikke slim! Bestelt u bijvoorbeeld een schitterende keuken, en wij mogen ook de badkamer meeleveren? Dan scheelt u dat aanmerkelijk op de badkamer! Dat heet combi-voordeel. Hoe meer producten u combineert van de verschillende afdelingen, hoe hoger uw voordeel oploopt. En dankzij het speciale Berggierslanden VIP-arrangement is het nu nog voordeliger en wordt het pas écht een leuk dagje uit!

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • Alles onder één dak, meeste keuze in Europa
  • Combi-voordeel, bespaar op de complete woninginrichting
  • Lager in prijs dan waar ook!
  • Uniek VIP-arrangement voor Berggierslanden (op afspraak) 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit