Gaat u wonen in Doornsteeg? Richt uw woning in als een VIP

Aan de westkant van Nijkerk verrijst een prachtige nieuwe wijk Doornsteeg. Gaat u wonen in Doornsteeg en heeft u de inrichting van uw woning nog niet rond? Paul Roescher trakteert u op een speciaal VIP-arrangement! Daarmee bespaart u veel tijd én geld op de inrichting van uw dromen voor uw nieuwe woning in Doornsteeg.

Waarom uw woning in Doornsteeg inrichten bij Paul Roescher?

Het naar eigen smaak inrichten van uw woning is een feestje en een bezoek aan Paul Roescher is dat ook! In de Megastore van Paul Roescher - gevestigd op een half uurtje vanuit Nijkerk - kijkt u gegarandeerd uw ogen uit. Keukens, badkamers, tegels, vloeren en kasten: u vindt het allemaal in onze Megastore in Apeldoorn!

Het gemak van alles onder één dak is niet alleen erg praktisch, maar levert u daarnaast ook veel financieel voordeel op. Bij Paul Roescher profiteert u namelijk van combi-voordeel, waarmee u al snel honderden tot zelfs duizenden euro's bespaart bij het inrichten van uw woning in Doornsteeg! Maak gebruik van ons VIP-arrangement en laat u verrassen door onze scherpe prijzen (én door de heerlijke traktaties van onze huiskok).

Hoe richt u uw huis in Doornsteeg het liefst in?

Houdt u van een tijdloos, landelijk interieur? Of droomt u meer van een strakke, moderne inrichting van uw woning? Hoe u uw woning in Doornsteeg ook wilt inrichten: in de Megastore van Paul Roescher in Apeldoorn wordt uw woondroom werkelijkheid! Wij heten u hartelijk welkom. U kijkt uw ogen uit!

  • Keukens, badkamers, tegels, vloeren en schuifdeurkasten
  • Europa's grootste keuze in één showroom in Apeldoorn
  • Bespaar tot duizenden euro's bij de inrichting van uw woning dankzij combi-voordeel
  • Bij geen enkele andere aanbieder vindt u zoveel kwaliteit voor zulke scherpe prijzen
  • Op afspraak ontvangt u als nieuwe bewoner van Doornsteeg een speciaal VIP-arrangement van ons 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen):  

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit