Maak uw droomhuis in Nieuwveense Landen mogelijk! Creëer ruimte in uw begroting met het combi-voord

Gefeliciteerd met uw woning in Nieuwveense Landen!

Op slechts een paar minuten fietsen van het centrum realiseert Meppel de wijk Nieuwveense Landen. Komt u hier te wonen, dan woont u aan de stadsrand, naast de prachtige natuurgebieden rondom Giethoorn en de Weerribben. De meerdere deelbuurten van dit project hebben elk hun eigen sfeer. Zo krijgt Centrumwonen bijvoorbeeld een stads karakter, terwijl Broeklanden wat meer een dorps karakter krijgt. Paul Roescher wil graag de sfeer nog verder verbeteren met het speciale Nieuwveense Landen VIP-arrangement!

Vanuit Meppel rijdt u in een kleine 45 minuten naar de prachtige Paul Roescher showroom in Apeldoorn. Hier vindt u een enorme keuze aan keukens, badkamers, vloeren, tegels en schuifdeurkasten voor u verzameld onder één dak. En dan is daar het speciale combi-voordeel: wanneer u producten koopt bij meerdere afdelingen, dan treedt een steeds groter wordend voordeel in werking.

Benieuwd hoe voordelig de inrichting van uw huis in Nieuwveense Landen is? Laat u dan inspireren in de showroom van Paul Roescher. Onze adviseurs gaan graag met u om tafel om uw woonwensen in kaart te brengen en uw woning zo voordelig mogelijk volledig in te richten. De beste deal, zonder dat u tientallen woonwinkels hoeft te bezoeken. Dat is pas een fijn vooruitzicht! 

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • De grootste keuze van Europa onder één dak
  • Combi-voordeel, uitstekend om een huis compleet in te richten
  • Lagere prijzen dan welke aanbieder dan ook
  • Exclusief VIP-arrangement voor Nieuwveense Landen (op afspraak)

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit