U gaat wonen op ENKA? Maak dan gebruik van uw combi-voordeel!

 

Van harte gefeliciteerd met uw woning op ENKA!

Een nieuwbouw woning in één van de vier nieuwe buurten op Enka, dat is een uitstekend plan! Wie wil er nu niet de Veluwe als achtertuin? Voor de mooie groene omgeving wordt dus gezorgd. Voor het interieur van uw nieuwe woning raden wij u aan een bezoek te brengen aan de Megastore van Paul Roescher! Dit is namelijk extra interessant voor wie op ENKA een huis koopt!

Het is natuurlijk hartstikke leuk om uw huis volledig naar eigen inzicht in te richten, maar er komen wel veel keuzes bij kijken. Hoe wilt u de badkamer inrichten? Hoe gaat de keuken er uit zien? En wat voor soort vloer kiest u? Voor het maken van als deze keuzes kunt u nergens beter terecht dan in de showroom van Paul Roescher. Vanuit Ede rijdt u binnen 35 minuten naar Megastore Apeldoorn!

U vind hier alles op gebied van keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten onder één dak! Voor u is dit natuurlijk erg gemakkelijk, maar bovendien ook erg voordelig. U ontvangt namelijk combi-voordeel als u bij meerdere afdelingen producten kiest. Hoe meer u combineert, hoe groter uw voordeel wordt.

  • Keukens, badkamers, vloeren en schuifdeurkasten
  • De grootste keuze van Europa onder één dak
  • Uw woning volledig en voordelig ingericht met ons combi-voordeel
  • Lagere prijzen dan alle andere aanbieders
  • Exclusief VIP-arrangement voor Op ENKA (op afspraak) 

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit